Skip to main content

EXCLUSIV! Ela Crăciun „are mulţi copii”, la debutul în Cinema. Prezentatoarea Antena 3 CNN, despre rolul din „Tati Part-Time”

 
EXCLUSIV! Ela Crăciun „are mulţi copii”, la debutul în Cinema. Prezentatoarea Antena 3 CNN, despre rolul din „Tati Part-Time”

INTERVIU. Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii Numai de bine de la Antena 3 CNN, debutează ca actriţă în filmul Tati Part-Time, regizat de Letiţia Roşculeţ. Protagoniştii filmului sunt Alex Bogdan (Mondenii, Mangaliţa şi invitat permanent la show-ul Săriţi de pe fix!, Pro TV) şi Eva Măruţă (fiica soţilor Andra şi Cătălin Măruţă).

Publicitate

Ela Crăciun a povestit într-un interviu pentru Paginademedia.ro despre personajul pe care îl interpretează şi despre debutul ei în actorie.

În film, ca şi în realitate, este mamă şi are mai mulţi copii. În film are cinci, în realitate are trei: Alex (17 ani), Alesia (11 ani) şi Nico (4 ani).

Prezentatoarea de la Antena 3 CNN îi va da viaţă doamnei Pârvulescu, soţia unui avocat care este pus în scenă de actorul George Ivaşcu (Clanul, Pro TV).

Ela a dezvăluit că şi-a dorit să facă acest pas spre actorie de foarte mult timp şi că acum are o altă părere despre această breaslă:

„Trebuie să mărturisesc că, după această experienţă petrecută pe set, mi-am schimbat complet părerea despre viaţa de actor (...) zile întregi de filmare se pot traduce pe marele ecran într-o singură scenă.”

Scenariul comediei poartă semnătura lui BRomania (Matei Dima) şi a Letiţiei Roşculeţ. Filmul Tati Part-Time va fi lansat anul viitor, în ianuarie. 

Paginademedia.ro: Ce personaj interpretezi în Tati Part-Time?

Ela Crăciun: Spre bucuria mea debutez cu un personaj care ştie să se bucure de viaţă la fel de mult ca mine şi, asemenea mie, doamna Pârvulescu are mulţi copii, 5 la număr, ce-i drept mult mai mulţi decât mine, care mă pot lăuda doar cu trei.
 
Doamna Parvulescu este soţia unui avocat interpretat în film de George Ivaşcu.
 
Paginademedia.ro: Cum este sa joci pentru prima dată într-un film?
 
Ela Crăciun: Pentru mine a fost o bucurie imensă, pentru că de foarte mult timp mi-am dorit să fac pasul acesta spre marele ecran. Am avut emoţii mari şi spre bucuria mea le-am putut stăpâni la filmare.
 
Trebuie să mărturisesc că după această experienţă petrecută pe set, mi-am schimbat complet părerea despre viaţa de actor. Este mult mai greu decât mi-am imaginat, pentru că zile întregi de filmare se pot traduce pe marele ecran într-o singură scenă.
 
Paginademedia.ro: Si cum ai fost cooptata în echipă?
 
Ela Crăciun: Am dat o proba şi se pare că a fost una reuşită, pentru că am fost chemată la filmare imediat după aceea. Am fost foarte conştiincioasă. Am citit întreg scenariul, mi-am învăţat replicile şi sper că aceasta să fie doar o primă experienţă dintr-un lung şir de roluri în filme de succes.
 
GALERIE FOTO:

Distribuţia este completată de nume cunoscute precum Alexandru Ion, care poate fi văzut în Lia - Soţia soţului meu la Antena 1, Doina Teodoru (fostă câştigătoare iUmor şi actriţă în Camera 609), George Ivaşcu (Clanul, Pro TV), Nelu Cortea (fost jurat iUmor şi câştigător America Express), Raluca Aprodu (Ruxx, Poveste de dragoste) şi Mihaela Teleoacă (Profu').

„Săptămâna asta am bifat o premieră în viaţa mea: am avut primul rol într-un film!
Joc un rol foarte simpatic în filmul #TatiPartTime, o comedie savuroasă dedicată tuturor părinţilor! 

Vă aştept în ianuarie, la cinema, să mă vedeţi pe marele ecran, într-un rol care mi s-a potrivit de minune. Nu vă spun mai multe, dar vă invit să urmăriţi pagina @tati.part.time ca să fiţi la curent!”, a scris prezentatoarea Ela Craciun pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Eva Măruţă, fiica lui Cătălin Măruţă, va apărea într-o comedie alături de Alex Bogdan: „Ne-am dat seama că Eva este persoana potrivită să o joace pe Maya”

Despre Ela Crăciun:
  • A debutat la TV acum 15 ani, la postul TV Money Channel, unde a fost mai întâi redactor de ştiri, apoi a prezentat mai mult emisiuni cu profil economic: Business Line, Dimineaţa Leilor şi Afacereza online. 
  • Din 2009 lucrează la Antena 3, unde a început prin a prezenta ştiri generaliste.
  • De anul acesta din vară este coach de parenting conştient, după ce a urmat cursurile unui specialist renumit în domeniu, Shafali, promotoarea uneia dintre cele mai eficiente metode de parenting.
  • În prezent doreşte să se dezvolte şi mai mult pe zona de conţinut online în domeniul în care activează deja de zece ani. De anul acesta este studentă şi în anul I la Psihologie – Universitatea „Spiru Haret” din Bucureşti.
  • Are trei copii: Alex are 17 ani, Alesia 11 ani, iar băiatul cel mic, Nico, are 4 ani
  • A scris trei cărţi: „9 luni fără griji – 101 de întrebări despre sarcină, cu răspunsuri de la specialişti”, „12 luni fără griji – 101 de întrebări despre primul an de la naştere, cu răspunsuri de la specialişti” şi „365 de mese fără griji – 101 de reţete uşoare pentru diversificare şi copii mofturoşi”.

Citeşte şi: Ela Crăciun începe un nou sezon Numai de bine la Antena 3 CNN. De când? Primul episod e despre „cum pregătim copiii de şcoală şi cum le întărim imunitatea”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus