Skip to main content

Alex Delea şi Zanni, foştii câştigători Survivor, se întorc în Dominicană. Cine mai merge?

 
Alex Delea şi Zanni, foştii câştigători Survivor, se întorc în Dominicană. Cine mai merge?

Alex Delea şi Zannidache, foştii câştigători ai concursului Survivor, se întorc în Republica Dominicană. De unde a venit ideea? Totul a început cu o provocare în mediul online între Alex şi Zani, care şi-au propus din nou să meargă în junglă alături de concurenţii noului sezon, notează protv.ro.

Publicitate

Împreună cu cei doi câştigători vor merge Elena Chiriac (multiplă campioană la Taekwondo şi fiica jurnalistului Romeo Chiriac) şi Oana Ciocan, foste concurente ale sezonului trecut. Elena Chiriac a ajuns până în finala show-ului.

"Totul a început cu o provocare exprimată în mediul online între Alex Delea şi Zanni. Cei doi câştigători Survivor România şi-au propus unul celuilalt să meargă din nou în Republica Dominicană, de această dată alături de concurenţii noului sezon.

Deşi în primă fază fanii au crezut că este vorba doar despre o glumă, ulterior au aflat că planul băieţilor a dat roade. Astfel, Zannidache şi Alex Delea vor surprinde concurenţii Survivor România 2023, dar nu singuri! Elena Chiriac şi Oana Ciocan s-au alăturat băieţilor şi urmează să fie din nou în junglă", au anunţat cei de la Pro TV.

Show-ul Survivor este prezentat de Daniel Pavel şi este difuzat la Pro TV, în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30.

Alex Delea este câştigatătorul Survivor 2022, iar Zannidache a câştigat în anul 2021. Alex Delea a făcut parte din echipa Războinicilor, ulterior a trecut la Faimoşi, iar Zanni de la Faimoşi şi a mai participat la emisiunea culinară Chefi la cuţite, de la Antena 1.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus