Skip to main content

PLECARE. Alexandru Constantin lasă Prima TV după 13 ani. Merge la un post de ştiri

 
Foto - Facebook
Foto - Facebook

PLECARE. Alexandru Constantin, cel care făcea cuplu cu Diana Bart la Flash Monden, părăseşte Prima TV după 13 ani. Prezentatorul se va alătura peste câteva zile unei televiziuni de ştiri. 

Publicitate

Destinaţia sa va fi postul România TV, unde va prezenta o parte din jurnalele de ştiri de peste zi. 

Contactat de Paginademedia.ro, Alexandru Constantin a confirmat informaţia legată de trecerea la România TV. Acesta a spus: 

„Am vrut să trec la un post de ştiri. Au fost 13 ani, la Prima TV, în care am făcut cam tot ceea ce era de făcut”, a menţionat realizatorul. 

Ultima dată a apărut pe post în weekend, când s-au consumat ultimele ediţii Flash Monden cu el în platou. 

Alexandru Constantin s-a alăturat Prima TV în 2008, iar în primii ani a fost reporter. A lucrat şi ca Editor of the Day tot la stiri, aproximativ un an. În anul 2011, a început proiectul Flash Monden. În ultimii ani acesta a fost şi producător şi editor la emisiunea mondenă. 

Anunţul despre plecarea de la Prima TV a fost făcut printr-o postare pe Facebook. 

„Dupa 13 ani pe care i-am petrecut in Prima TV, a venit momentul sa spun DA urmatorului pas in cariera mea si sa parasesc televiziunea in care m-am format ca jurnalist”, a scris, printre altele, în postare. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    cum sa te duci la *** rtv!?! ce face banul cu omu!
  • Un alt coleg Un alt coleg
    Omul știe să se gudure pe lângă cine trebuie! S-a dat bine pe lângă toți cei ce i-au fost șefi și în general i-a mers. Nu are nici o problema să-și calce colegii in picioare pentru a pica el în picioare! Eu zic că prima a făcut bine că s-a descotorosit de el. Probabil nici în alte părți nu va rezista prea mult ținând cont de atitudinea lui aroganta!
  • fost coleg fost coleg
    Pleaca Nimeni de Nicaieri. Imi place ca omul asta care se crede important e un prompterist de citit pitipoance si cocalari, ca despre asta erau stirile asa-zis mondene de la sarakia de PrimaTV. Daca alde Ghita i-a dat cu 200 de euro mai mult, pac, s-a uschit imediat. Macar mai are bani de-un costum ca lumea, sa nu mai fie nevoie sa-i faca reclama mascata lu' Bigotti pe Facebook.
  • An An
    Nu era nicio Geanina Lungu la Antena 3 la Sinteza... Am urmarit... Geanina Lungu este insarcinata si trebuie sa nasca din clipa in clipa... La Sinteza zilei a fost Oana Stancu in platou... Intradevar Rafaelo Varga este la Aleph...
  • Soby Soby
    Rafaelo Varga a plecat de la Aleph News la Antena 3, după Tomescu
  • Ilie Ilie
    Păcat de tine k om și prezentator TV!!! Cum sa te duci la una dintre cele mai *** posturi TV??
  • Mircea Mircea
    Soby, Rafaelo Varga e din iunie la Aleph News.
  • Soby Soby
    Rafelo Varga și Geanina Lungu sunt la Antena 3, Rafaelo Varga este reporter, iar Geanina Lungu era la Sinteza zilei când Florin Condurățeanu a murit, s-ar putea să prezinte și ea știri la Antena 3.
  • Ion Ion
    A investit ceva banuti in dintisori dar in rest mi-e greu sa inteleg de ce il tineau la Prima, care oricum e un post dezastru.
  • geo geo
    Din lac în puț !!!
  • mihai mihai
    Nu-i problema ca omu se compromite și pleacă la televiziunea lui ghita de la o emisiune cu o coprezentatoare eleganta ca Diana, că inainte de Prima TV a fost la OTV, deci se întoarce la același gen de *** media ca acum multi ani. O să își informeze publicul despre aventurile lui șoșoacă în România.
  • Varanu' Varanu'
    Pe omul asta cine l-a pacalit ca Romania TV e post de stiri? :)
    Cineva incurca "stirile" cu "propaganda" si "scandalul", cum e si cazul A3...

Trimite un comentariu

sus