Skip to main content

De la Love Island, Alina Ceuşan se alătură altui show marca Pro TV: Vocea României

 
De la Love Island, Alina Ceuşan se alătură altui show marca Pro TV: Vocea României

Alina Ceuşan, influenceriţă cu aproape un milion de urmăritori pe Instangram, continuă colaborarea cu Pro TV, după ce a prezentat reality-show-ul Love Island.

Publicitate

Ceuşan ajunge de data aceasta în culisele Vocea României, odată cu începerea ediţiilor în direct.

Ea va fi alături de concurenţii show-ului în „camera vocilor ţapene” (o adaptare după numele sponsorului emisiunii din acest an, berea Kozel, a cărei imagine este un ţap)

Când? Chiar de ziua Pro TV, vineri, 1 decembrie, de la ora 20.30. 

Alina Ceuşan:

„Această nouă experienţă TV vine la pachet cu entuziasm, în primul rând, pentru că vorbim de Vocea României şi de elementul de noutate pentru mine - ideea de LIVE.

Atunci când am plecat spre Tenerife, pentru Love Island, am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoş şi mă bucur să fac acum parte din echipa Vocea României şi să ducem mai departe talentul vocal în România. Vor fi trei săptămâni încărcate de emoţie, aşa că vă aşteptăm în faţa ecranelor să o trăiţi 100% alături de noi.”

De-a lungul timpului, Vocea României a adus, în faza de live-uri şi alte nume din zona de online sau de TV. 

La ediţia de anul trecut, în „camera CEC In” (o adaptare după numele sponsorului de atunci CEC Bank) a fost Iulia Pârlea, prezentatoarea programului Meteo de la Pro TV. În 2018, show-ul a avut în culise pe vloggeriţa Laura Giurcanu. De-a lungul timpului au mai fost şi Lili Sandu şi Oana Tache, în rol de reporter din culise. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus