Skip to main content

Amintiri gustoase, cel mai ascultat podcast în aplicaţia Apple Podcasts

 
Silvia Teodorescu
Silvia Teodorescu

Podcastul gatronomic Amintiri gustoase este cel mai ascultat din România. Proiectul creat de agenţia de comunicare Zaga Brand ocupă locul 1 în aplicaţia Apple Podcasts, potrivit clasamentului Apple publicat la începutul lunii iunie.

Publicitate

Noul sezon Amintiri Gustoase a debutat pe 28 aprilie, iar în fiecare vineri este un nou episod. Gazda podcastului este Cosmin Dragomir, care discută cu experţi din zona gastronomică, dar şi cu artişti sau antreprenori preocupaţi de identitatea gastronomică românească.

Printre invitaţii acestui sezon s-au aflat până acum Camelia Burghele, Chef Mehrzad Moghazehi, Chef Alex Cîrţu, Tiberiu Cazacioc şi Irina Georgescu. 

Amintiri Gustoase este primul şi singurul podcast gastronomic românesc distribuit în format audio.

VIDEO. Vezi toate detaliile despre proiectul Amintiri Gustoase, într-un interviu VIDEO în studioul Paginademedia, aici

Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand şi coordonator Cronicari Digitali:

"Din curiozitate, poftă şi dorinţă de recuperare, am pornit într-o nouă călătorie în căutarea identităţii mâncărurilor româneşti. În noul format al podcastului Amintiri Gustoase, parte din platforma culturală Cronicari Digitali, vorbim despre originile balcanice, incursiunile vestice şi legăturile cu spaţiul oriental, alături de invitaţi echipaţi cu oale, tigăi, doctorate sau amintiri de mese copioase.

Pentru un plating desăvârşit, descoperim savoarea gustului de altădată, în 100 de ani din reţete, cu poveşti care răsfaţă papile gustative, după ce au pus bazele bucătăriei de astăzi. În fiecare vineri, aducem în podcastul Amintiri Gustoase un preparat istoric, numai bun de pus acum pe masă.

Cosmin Dragomir este o gazdă experimentată şi istoric culinar care cotrobăie prin cămări şi bate coclauri după reţete şi oameni de neuitat, iar asta face ca fiecare episod Amintiri Gustoase să fie atât de savuros."

Toate episoadele pot să fie ascultate gratuit pe principalele platforme de streaming audio, între care Apple Podcasts, Spotify şi Player.fm, sau în aplicaţia preferată folosind feedul RSS Amintiri Gustoase.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus