Skip to main content

Răzvan Krem Alexe şi Ana Maria Turcu se alătură serialului Camera 609. Krem a jucat în Adela, iar Ana Maria Turcu debutează la TV

 
Răzvan Krem Alexe şi Ana Maria Turcu se alătură serialului Camera 609. Krem a jucat în Adela, iar Ana Maria Turcu debutează la TV

Distribuţia comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este completată de încă două nume. Din noul proiect vor face parte Răzvan Krem Alexe şi Ana Maria Turcu.

Publicitate

Răzvan Krem Alexe a mai jucat şi în serialul Adela, difuzat tot la Antena 1 şi a interpretat personajul Adi, iar Ana Maria Turcu debutează pentru prima data într-un serial tv. Ana Maria a jucat până acum pe scena Teatrului de Comedie.

Serialul Camera 609 este realizat după producţia turcească No:309 (Room309), difuzat şi la noi pe postul Acasa TV.

Protagoniştii serialului produs de Ruxandra Ion sunt Anda Sârbei, cea care a jucat în Vlad, de la Pro TV şi Matei Negrescu, care a fost ispită la Insula iubirii.

Ce personaje vor interpreta cei doi actori?

Ana Maria Turcu o va pune în scenă pe Florentina. Ea este logodnica lui Vlady (Răzvan Krem Alexe), verişorul lui Victor (Matei Negrescu). Prietenă cu Diana (Graţiela Voicu), logodnica lui Victor, în copilărie, între cele două există acum doar o relaţie de ură.

Florentina se simte bine în pielea ei şi mănâncă ce vrea şi când vrea. După ce a încercat să lucreze într-o primărie într-o comună din jurul Bucureştiului şi nu i-a plăcut, a ales să stea acasă.

Ana Maria Turcu:

"Florentina e o fată răsfăţată, care adoră să mănânce şi să lenevească, dar hotărâtă să lupte pentru iubire. Dacă va pune mâna şi pe bani, vom afla. Florentina este un personaj plin de culoare, de viaţă şi de kilograme în plus. Acest ultim aspect nu o deranjează foarte tare pe ea, cât îi deranjează pe cei din jurul ei.

Provocarea pentru acest rol a fost mare, scoţându-mă total din zona de confort şi totodată binevenită în viaţa mea. Nu m-am dus cu absolut nicio aşteptare la casting, iar când am aflat că am luat rolul a fost o mare surpriză pentru mine."

În Camera 609, Răzvan Krem Alexe o să îl impersoneze pe Vlady, leneşul familiei, şmecheraş şi răsfăţat, care sare din relaţie în relaţie şi are veleităţi de influencer, deşi nu a citit prea multe cărţi în viaţa lui.

Nu munceşte deloc la firma familiei, deşi împarte directoratul cu Victor, însă nu face nimic şi nici nu se jenează să spună asta. Vlady vrea să fie faimos şi să aibă bani, însă nu a vrut să plece la studii în străinătate, tocmai pentru că aici e cunoscut şi pentru a beneficia de sprijinul tatălui său. E gelos pe sora lui, pentru că şi-ar fi dorit să fie singurul copil şi se lasă manipulat de mama lui, ca să poată pune mâna pe moştenire.

Krem:

"Vlady Pop, personajul meu, este un băiat răsfăţat, crescut în puf, un "mommy's boy", căruia nu i-a lipsit nimic, niciodată. Motiv pentru care, orice are legătură cu munca lipseşte cu desăvârşire din vocabularul lui.

Părinţii lui s-au ocupat de tot ce a avut el nevoie, iar asta i-a oferit mai mult timp sa se ocupe de pasiunile lui: benzile desenate, filmele cu supereroi şi figurinele de colecţie."

Despre Ana Maria Turcu:

  • Absolventă a Secţiei de Actorie din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, la clasa prof. univ. Dr. Florin Zamfirescu şi al cursurilor de Master – Arta Actorului, în cadrul aceleiaşi universităţi, la clasa prof. univ. Dr. Gelu Colceag.

Despre Răzvan Krem Alexe:

  • Absolvent al Secţiei de Actorie din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, la clasa prof. univ. Dr. Florin Zamfirescu şi al cursurilor de Master – Arta Actorului, în cadrul aceleiaşi universităţi, la clasa prof. univ. Dr. Gelu Colceag.
  • Krem Alexe a fost distrubuit în multe spectacole de teatru. El s-a dedicat şi muzicii, mai exact culturii hip hop, artistul punându-şi semnătura pe nu mai puţin de trei albume, pentru ca în prezent să lucreze la primul său album solo.

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus