Skip to main content

Ana Odagiu se alătură serialului de comedie Bravo, tată!, de la Antena 1. Ce personaj interpretează?

 
Ana Odagiu, în distribuţia serialului Bravo, tată!, de la Antena 1 / foto: Antena 1
Ana Odagiu, în distribuţia serialului Bravo, tată!, de la Antena 1 / foto: Antena 1

Un alt nume face parte din distribuţia serialului de comedie Bravo, tată!, de la Antena 1. Este vorba despre actriţa Ana Odagiu, care a mai jucat în filme precum Clanu' Sprânceană (2007), Rămâi cu mine (2013).

Publicitate

În serial, Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Cosmin Natanticu (jurat iUmor). O interpretează pe Cristina, un personaj „jucăuş şi ciufut”, care îşi doreşte copii.

„Mi s-a dat liber de la producţie să fac un copil în viaţa reală. Au zis că ar fi tare potrivit pentru personajul meu”, a povestit Ana.

Serialul Bravo, tată! va avea premiera duminică, 22 octombrie, de la ora 20.00. Producţia este programată în fiecare săptămână la Antena 1.

Producţia îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor (Adela, O nouă viaţă), Liviu Vârciu (Fructul oprit, State de România), Cosmin Natanticu (Profu', Triplusec) şi Ştefan Pavel (Mangaliţa), patru bărbaţi din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniţei unde copiii lor sunt înscrişi.

GALERIE FOTO: „Mi s-a dat liber de la producţie să fac un copil

Ce spune Ana Odagiu despre rol:

„Într-o zi, bună zi, aş zice, m-a chemat Domnica (Cârciumaru, n.r.) la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informţii, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacţionat imediat «E un text bun! Imi place!». Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întâlnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva! şi cu Bogdan Dumitrescu.

Eu joc un cuplu cu Natanticu, sunt soţia lui în serial (...). Am râs încontinuu, cu lacrimi. Echipa de filmare e absolut minunată. Mă simt în largul meu şi asta e atmosfera de care am nevoie atunci când lucrez. Îi stiu pe toti taticii; pe Natanticu îl cunosc de o viaţă, de pe vremea facultăţii; pe Ştefan Pavel, tot de pe-atunci.

Pe Răzvan Fodor l-am întâlnit la multe evenimente şi a fost unul dintre oamenii cei mai faini pe care i-am întâlnit la Splash! Vedete la apă, acolo unde adrenalina era maximă şi unde aveam nevoie de sprijin şi de generozitate, lucruri pe care atât Natanticu, care era în juriu, cât şi Fodor, care era prezentator, ne-au oferit-o.

Cu Liviu Vârciu m-am întâlnit în cateva emisiuni TV, deci, cum spuneam, îi ştiu pe toti tăticii. M-am bucurat enorm să mă întâlnesc şi cu Diana Cavallioti pe platourile de filmare’’.

Citeşte şi: Antena 1 anunţă premiera serialului Bravo, tată!, cu Vârciu, Fodor, Natanticu şi Pavel în rolurile principale

Citeşte şi: Diana Cavallioti, într-un nou serial TV. Despre ce producţie este vorba?

Citeşte şi: Antena 1 pregăteşte un nou serial de comedie, Bravo, tată! Cine sunt protagoniştii?

 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus