Skip to main content

Ana Maria Mărgean a ajuns în finala America's Got Talent: Alll-Stars

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Ana Maria Mărgean (câştigătoarea Românii au talent, sezonul 11) a ajuns în finala show-ului America's Got Talent: All-Stars.

Publicitate

Ana Maria Mărgean a fost invitată la  America's Got Talent: All-Stars, în calitate de câştigătoarea emisiunii Românii au talent, unde a impresionat cu abilităţile de ventriloc şi cu calităţile vocale, notează protv.ro.

Ana Maria a câştigat talent show-ul Românii au talent, în anul 2021 şi a impresionat juriul şi publicul cu un număr inedit de ventrilocie. A primit Golden Buzz-ul de la Andra, în preselecţii. 

În pandemie a descoperit, pe YouTube, arta ventrilociei, iar prima ei păpuşă a fost o marionetă pe care o avea de la unul dintre fraţii ei.

Citeşte şi: Câştigătorul Românii au talent 2021. Marele premiu merge la ventriloca Ana Maria Mărgean, Golden Buzz-ul dat de Andra

După momentul de pe scenă prestat de Ana Maria, juriul s-a ridicat în picioare:

"Nu e de mirare că ai câştigat Românii au talent. Eşti incredibilă, eşti superbă, cânţi minunat, îmi place prietenul tău blănos, şi momentul a fost şi amuzant, pe deasupra", a spus Heidi Klum.

Ce au mai spus ceilalţi juraţi despre momentul Anei Maria Mărgean?

Howie Mandel:

"M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experienţă. Asta a fost senzaţional."

Simon Cowell:

”Faptul că tu ai căutat online, că te-ai inspirat de la oameni care au participat la America’s Got Talent înseamnă că eşti o vedetă AGT All-Star! Fanii te vor adora.”.

Este palpitant să vezi cea mai bună dintre cei mai buni”, a declarat şi Simon Cowell. Adică, eşti foarte amuzantă."

Citeşte şi: De la Românii au talent în Germania: Trupa Lightwave Theatre Company şi Ana Maria Mărgean, la un talent-show special cu... păpuşi

Momentul Anei Maria Mărgean, pe scena America's Got Talent: All-Stars.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus