Skip to main content

Anca Androne şi Claudiu Bleonţ completează distribuţia serialului Camera 609

 
Anca Androne şi Claudiu Bleonţ completează distribuţia serialului Camera 609

Antena 1 a anunţat încă două nume noi care vor completa distribuţia comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Anca Androne şi Claudiu Bleonţ vor putea fi văzuţi în această toamnă, în serialul produs de Ruxandra Ion.

Publicitate

Anca Androne a făcut parte şi din proiectul Adela, difuzat tot la Antena 1, iar Claudiu Bleonţ a prezentat alături de Marina Almăşan emisiunea Femei de 10, bărbaţi de 10.

În comedia romantică de la Antena 1, Anca va juca rolul Luminiţei, o femeie bârfitoare şi invidioasă. La rândul ei actriţă, însă care n-a jucat niciodată, Luminiţa îşi doreşte în permanenţă să ajungă la statutul de vedetă. 

Anca Androne:

"Un nou proiect! Ce bucurie! Ocazia de a sonda o varietate de sentimente, de situaţii noi! Şansa actorului de a încerca, de a descoperi, de a exersa şi de a construi o nouă viaţă care nu-i aparţine şi în tiparele căreia trebuie sa se potrivească, scufunde, contopească.

Personajul pe care îl interpretez este spumos, ingenios şi câteodată "periculos" şi oricum, de neoprit. Are o grămadă de probleme de rezolvat, o familie mare de coordonat şi multe intrigi de ţesut. Sper ca împreună cu toată echipa să reuşim şi de data aceasta să-i bucurăm pe cei de acasă, să-i surprindem cu noul proiect."

Claudiu Bleonţ va juca rolul lui Mircea, băiatul mai mare al familiei Pop. Mircea este un bărbat deştept şi leneş, dar pasionat de muzica rock, fotbal şi literatură.

El preferă să nu intre în conflicte şi ori de câte ori are ocazia o scoate la înaintare pe soţia lui, de altfel şi cea care ia deciziile importante în familie.

Claudiu Bleonţ:

"Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei!

Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie şi că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul."

Regia proiectului este semnată de către Federico Favino, cu sprijinul Ruxandrei Ion şi al lui Radu Grigore. Federico Favino este un tânăr italian, cu experienţă în film, publicitate şi televiziune atât în România, cât şi în Italia. 

Federico Favino, regizorul proiectului:

"Când am fost chemat pentru acest proiect, mi-a fost întâi teamă de anvergura lui, de faptul că este un produs cu foarte multe nuanţe care fac referire la cultura de ansamblu a ţării, cultură pe care am analizat-o mereu din poziţia mea de străin.

Am găsit aici însă o echipă extraordinară, un cast incredibil de bine ales, fapt ce îmi confirmă zi de zi increderea mea în aceast proiect, unul cu elemente inovatoare pentru televiziunea românească.

În mod particular, pe partea de regie, am din partea doamnei Ruxandra Ion libertate de creaţie, de inovaţie şi de experimentare, descoperind astfel o persoană care, deşi cu foarte multă experienţă, rămâne deschisă la idei, la incercări şi la nou, totul din dorinţa de a livra un produs modern, ancorat în actualitate şi, mai ales, de calitate.

Deşi la rândul meu vin cu nişte ani de experienţă, văzând dedicaţia dumneai faţă de acest proiect şi faţă de publicul lui, mi-am reactivat dorinţa de a învăţa lucruri noi, prijej cu care vreau să mulţumesc încă o dată producţiei pentru şansa oferită."

Ruxandra Ion:

"Noul proiect de la Antena 1 este o mare provocare şi pentru mine. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Chiar regizorul proiectul este un tânăr talentat, ambiţios şi muncitor, pe care îl sprijinim cu toţii să se adapteze stilului nostru de lucru.

Fede, cum îi zice întreaga echipă, a fost ales în urma unei selecţii riguroase, care a durat vreme de câteva luni, iar ca director de imagine lucrăm cu Florin Apostol, un om dedicat, care face parte de mulţi ani din echipa de imagine."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus