Skip to main content

Ce spune actriţa Anca Dinicu despre noul show la care va participa, Săriţi de pe fix

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Actriţa Anca Dinicu este una dintre protagonistele noului show care va începe în curând la Pro TV. Emisiunea de divertisment va fi prezentată de Cabral, gazda formatului Ce spun românii.

Publicitate

Anca Dinicu a jucat în filmele Love Story (2021), Teambuilding (2022) şi Haita de acţiune (2023) - toate comedii care sunt disponibile şi pe Netflix, dar şi în serialul tv Băieţi de oraş (2016, Antena 1).

Ce spune Anca despre emisiunea la care va participa?

„Pentru că nu cred că mai există aşa o combinaţie TNT. Fiecare probă vine cu glume proaspete, fiecare ediţie te surprinde cu invitaţi care mai de care.

Eu zic că e reţeta optimă pentru o seară relaxantă. O să râzi pe săturate. Dacă nu, plătesc de două ori diferenţa", potrivit site-ului protv.ro.

Actriţa a spus că cel mai „sărit de pe fix" este colegul ei Alex Bogdan

Iată ce a răspuns Anca Dinicu la întrebarea „Cine este cel mai sărit de pe fix dintre colegii săi?”.

Anca Dinicu: „Alex Bogdan. Bine, e posibil să spun asta şi pentru că îl cunosc de mai bine de 10 ani şi am lucrat cu el la teatru, film, spoturi publicitare şi în televiziune. Practic, mai aveam voci să punem şi bifam toate categoriile. 

Ne leagă multe amintiri, am avut un turneu de 11 zile consecutive şi atunci am realizat că avem multe ţigle sărite de pe casă. Cu siguranţă toţi sunt săriţi de pe fix, altfel nu erau aici."

Despre format:

Săriţi de pe fix! (Anything Goes) este un show care îmbină divertismentul cu jocurile şi provocările într-un spectacol de umor.

În fiecare ediţie, participă opt comedianţi, dar şi doi invitaţi speciali - Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimişi, Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton şi Paul Ipate.

Toţi participanţii vor fi provocaţi de prezentatorul Cabral la o serie de jocuri menite să le testeze imaginaţia, limitele, să îi facă creativi şi să le verifice capacitatea de a improviza. De asemenea, concurenţii vor fi supuşi la probe de cântat sau de dansat, toate acestea în condiţii care vor genera foarte mult umor.

Citeşte şi: Cabral va prezenta un nou show la Pro TV. Cum se numeşte emisiunea?

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus