Skip to main content

După plecarea lui Marius Pancu, Andreea Bratu preia ştirile de noapte de la Digi24

 
După plecarea lui Marius Pancu, Andreea Bratu preia ştirile de noapte de la Digi24

Digi24 i-a găsit înlocuitor lui Marius Pancu, plecat recent la Antena 1. Andreea Bratu, reporter pe Parlament, va prelua jurnalul de noapte. 

Publicitate

Astfel, ea va acoperi, de acum, tronsonul de la miezul nopţii, 23:00-01:00, de luni până joi. 

Până acum, Andreea Bratu relata pe zona politică, în general de la Parlament. Din informaţiile Paginademedia.ro, odată cu această mutare, jurnalista nu va mai face şi teren.

Andreea Bratu lucrează la Digi24 din vara anului 2018. Înainte de staţia RCS, a fost reporter TVR vreme de doi ani (2016-2018). Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism din Bucureşti (FJSC). 

Reamintim că prezentatorul Marius Pancu s-a despărţit de Digi24, după zece ani. El s-a alăturat echipei Observator, de la Antena 1. 


Citeşte şi: După zece ani de Digi24, Marius Pancu pleacă. Realizatorul trece la un post generalist


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ela Ela
  De cateva seri, incerc sa inteleg cuvintele Andreei Bratu!!! Am ajuns sa ma enervez uitandu-ma la stirile prezentate de ea. La 3 cuvinte, unul este neclar. Este absolut frustrant, enervant, deranjant... sa nu intelegi ce iti spune prezentatorul de stiri, caruia, daca i se mai accepta o balba din cand in cand, sa nu ai o claritate a exprimarii, este jenant pentru postul Digi. Si chiar stimez acest post pentru profesionalismul aratat de-a lungul timpului.
  Solutia insa, a fost simpla: la stirile de noapte de la Digi, schimb canalul. Pacat...
  Doar cu look-ul nu se fac prezentari de stiri...
 • Kineralor23 Kineralor23
  Subscriu la ce spune Asterix09
 • Asterix09 Asterix09
  Vai de capul meu....tipa era extrem de bună pe intervențiile din Parlament și live-uri de acolo dar ca prezentator de știri....no way Jose.

  Slabă rău la prezentare. Nu o ajută vocea deloc. Nu are timbrul și cursivitatea aia a vocii de prezentator de știri. Pe mine unul mă agasează enorm. După primul jurnal al ei am zis pas.
  Bine că este seara după 23 când oricum toate știrile vor fi deja spuse și știute ca să fie nevoie s-o urmăresc.
  Ar face bine să lase pe altcineva la prezentare și să revină la ce făcea înainte unde îi ieșea de minune.
  Slabă mișcare, sper să vadă sau să-și dea seama cineva că nu merge la prezentare de știri deși ținuta și aspectul este foarte plăcut dar nu asta este primordial.
 • Bianca Bianca
  Aoleu, si Teodora Tompea a fost de acord? Sa mai intre o alta femeie? In rest, sunt exilate toate in weekend, sa nu-i faca concurenta iubitei sefului
 • Amel Amel
  Andreea Bratu e cea mai frumoasa. O gura mare, un zambet superb, un sex appeal desavarsit, cu siguranta e un STAR. Pupici,Deea!
 • Realia Tescariu Realia Tescariu
  Aseară duduia asta a țipat la noi. Pesemne, e metoda ei de a ne tine jn stare de veghe.
 • jk jk
  Ca veni vorba de Pancu,s-a aflat ceva ce va prezenta la noul sau loc de munca?

Trimite un comentariu

sus