Skip to main content

VIDEO. Matinalii radio, în noul număr A list Magazine. Ce spune Andreea Esca?

 
VIDEO. Matinalii radio, în noul număr A list Magazine. Ce spune Andreea Esca?

VIDEO. Câţiva dintre matinalii radio sunt "luaţi la întrebări" în noul număr al revistei A list magazine, ediţia de vară, pe care Andreea Esca a lansat-o astăzi. Ce spune Andreea Esca despre revistă, într-un scurt video.

Publicitate

Răzvan Exarhu (Morning Glory, Rock FM), Vlad Petreanu, George Zafiu şi Luca Pastia (Deşteptarea, de pe Europa FM) sunt printre cei intervievaţi în revistă. La fel Sebastian Coţofană şi Mădălina Veve Petre (Dimineaţa blană, Pro FM) şi cuplul care prezintă Breakfast la Virgin Radio: Andrei Niculae şi Veronica Trandafir.

Tot din peisajul media apare în noul număr al revistei Andreei Esca şi Iulia Ionescu, de la iLikeIT. Şi un interviu special: Cristian Leonte (Ştirile Pro TV), în dialog cu soţia lui, Paula Herlo (România, te iubesc).

A list Magazine, spune Andreea Esca, îşi păstrează tirajul de la nunărul precedent, adică în jur de 8.000 de exemplare. Revista se distribuie gratuit.

Ce spune Andreea Esca? 

VIDEO. Andreea Esca, despre noul număr A list Magazine

Citeşte şi: VIDEO. Andreea Esca, despre noul număr A list Magazine: 8.000 de exemplare tipărite. O refugiată din Ucraina, graphic designer

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @Marius, e logic ce spui
    Vineri in ultima lor emisiune Andrei si Ionut au spus "ne auzim luni, daca nu ne dau afara". Gasesti inregistrarea pe pagina radioului. Apoi, in weekend, s-au hotarat sa faca un "proiectel" si luni nu au mai ajuns la radio.
  • marius marius
    @Alex
    luni dimineață, Nico a anunțat că matinalii au un "proiecțel" și că vor lipsi o perioadă

    ea le va ține locul
  • SobySobea SobySobea
    @Alex, ok. Am înțeles. Promit că nu mai comentez nimic.

    Dacă mai vin mai mulți care mă amenință să nu mai comentez aberații, ***
  • Alex Alex
    Soby, ce sa vezi! Paginademedia e doar flamanda, nu impartiala. Nu pot sa dea in imaginea Kiss, Magic, Rock. Deontologie poate, dar pana la stomac. Radioul e un peste mic in apa media. Crezi ca la pestii mari se intampla altfel? Crezi ca stirile paginademedia sunt impartiale si echidistante? Probabil am scris doar unui editor la paginademedia care nu va aproba comentariul, desi nu contrazice nimic din normele pe care le impun comentariilor. E ok. Macar editorul acela sa primeasca inca un input despre institutia la care lucreaza.
  • SobySobea SobySobea
    @Alex, am înțeles. Așteaptă până când dă o știre despre matinalul de la Kiss FM.

    Iar eu aștept o știre legată de mișcările de la Digi 24 după concedierea lui CTP: Vor fi val de plecări sau demisionează Pândaru și Negruțiu?
  • Alex Alex
    Soby, esti sigur? Matinal de radio intrat in vacanta asa devreme? Asta ar fi o raritate. In piata se aude ca vineri dupa emisiune li s-a spus sa nu mai vina de luni. Repet, vineri, saptamana trecuta, si-au dat reintalnire cu ascultatorii. Nicidecum nu si-au luat la revedere pentru ca ar pleca in vacanta. Astept cu interes articolul sau comentariul profesionistilor paginademedia.
  • SobySobea SobySobea
    @Alex, au intrat în vacanță.
    Vor reveni la toamnă.
  • Alex Alex
    Buna, paginademedia. Stim ca sunteti profesionisti si impartiali. Ne puteti spune din ce motive Kiss Fm (radio care face parte din acelasi grup cu Magic FM si Rock FM) a renuntat de azi pe maine (vineri cei care faceau matinalul au zis "ne auzim luni" iar de luni nu au mai aparut la radio) la oamenii care faceau pana vinerea trecuta matinalul? Era totusi unul dintre cele mai ascultate programe de radio din Romania.

Trimite un comentariu

sus