Skip to main content

A list, număr special: fiica Andreei Esca, pe coperta revistei Andreei Esca. Cine a avut ideea?

 
A list, număr special: fiica Andreei Esca, pe coperta revistei Andreei Esca. Cine a avut ideea?

INTERVIU. Andreea Esca a lansat ediţia de primăvară a revistei A list Magazine, cea cu numărul 26. Revista se distribuie gratuit iar pe coperta apare Alexia Eram, fiica Andreei Esca şi Vlad Plavicheanu (model).

Publicitate

Cum a ajuns Alexia Eram pe prima pagină?

"A fost ideea lui Vlad Plavicheanu, acest tânăr pe care îl vedeţi pe copertă alături de Alexia. El îmi tot spunea că toată lumea îi zice că seamănă foarte mult cu Alexia şi ce ar fi să facem nişte poze să fim ca fraţi?", spune Andreea Esca.

Ce subiecte mai sunt în ediţia de primăvară a revistei, tipărită în 8.000 de exemplare? Articole despre familii care adoptă copii, dating online, freelancing, sculptură şi operele lui Brâncuşi, despre poveştile unor femei din Horeca şi multe altele.

Paginademedia a stat de vorbă cu Andreea Esca despre ediţia de primăvară a revistei A list Magazine.

Paginademedia.ro: E un număr special cu Alexia pe coperta revistei tale. Cum s-a întâmplat?

Andreea Esca: A fost ideea lui Vlad Plavicheanu, acest tânăr pe care îl vedeţi pe copertă alături de Alexia, pentru că îmi spunea că toată lumea îi zice că seamănă foarte mult cu Alexia şi ce ar fi să facem nişte poze să fim ca fraţi.Şi am zis că e o idee bună că sunt tineri frumoşi şi arăta  foarte bine, şi aşa a început tot.

Paginademedia.ro: De unde vă cunosteaţi?

Andreea Esca: Îi ştiam separat. Pe Vlad îl ştiu de la nişte prieteni şi Alexia cu Vlad, nici nu ştiu dacă se cunoşteau.

Dar i-am spus Alexiei că am găsit un băiat care seamănă foarte tare cu tine şi mi se pare foarte interesant să facem pictorialul aşa.

Paginademedia: E pictorialul principal din A list Magazine ediţia de primăvară?

Andreea Esca: Da. Şi mai există un pictorial foarte frumos pe care l-a făcut Andreea Leţa şi are o candoare care mie îmi place foarte mult.

Paginademedia.ro: Ce găsim în acest număr?

Andreea Esca: Găsim foarte multe articole bune de citit. Este un articol foarte emoţionant despre familiile care adoptă copii, care mie îmi place foarte tare.

Este un articol amuzant despre dating online realizat de Crina Alexe, care povesteşte din experienţa ei, nu ce ne-a povestit cineva că se întâmplă şi asta mi se pare o idee bună să povestească cineva care chiar a trecut pe acolo.

Este un articol scris de o colaboratoarea despre freelancing sau cum poţi să pleci de la avea biroul într-o corporaţie, la avea biroul pe o plajă cu bune şi cu rele.

Sunt poveştile unor femei din Horeca, tinere, energice, frumoase şi care au reuşit extraordinar şi care cred eu că ar putea fi un bun model pentru tinerele din ţară care vor să facă business. Sunt multe recomandări de locuri în care să-ţi bei cafeaua, să mănânci bine, făcute de Otravă.

Cred că ce e important în tot ce facem la A list Magazine, e că suntem în aceeaşi idee a susţinerii designerilor români, design-ului românesc şi a oamenilor care pot să facă ceva în ţara asta, a micilor întreprinzători, producători locali. Cred că acesta este focul nostru principal.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus