Skip to main content

INEDIT: Croazieră exclusivistă cu Andreea Esca. Uite cât te costă să mergi pe Mediterana cu cea mai îndrăgită ştiristă din România

 
INEDIT: Croazieră exclusivistă cu Andreea Esca. Uite cât te costă să mergi pe Mediterana cu cea mai îndrăgită ştiristă din România

Un nou proiect marca Andreea Esca: organizează croaziere de lux. Cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri din România a anunţat că anul acesta va „conduce”, pentru prima dată, o călătorie cu vasul pe Mediterana, cu servicii all inclusive, pentru fanii comunităţii create în jurul revistei pe care o coordonează, ’A list Magazine.

Publicitate

Este vorba despre o călătorie cu un vas de lux, Celebrity Edge, pe un traseu ce atinge ţările Spania, Franţa şi Italia (mai precis cu opriri în oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma), în perioada 23-30 septembrie.

Ideea acestei noi activităţi i-a venit Andreei, întâmplător, anul trecut în toamnă, când a fost pentru prima dată într-o croazieră. I-a plăcut atât de mult acea experienţă, încât şi-a spus că i-ar plăcea să ofere aceleaşi trăiri şi comunităţii sale.

Puţină lume ştie, poate, dar Andreea Esca are un talent deosebit în ceea ce priveşte organizarea vacanţelor. Asta pentru că ea s-a ocupat mai mereu de tot ce înseamnă planificarea călătoriilor cu familia sau cu prietenii. Aşa că noua activitate i se potriveşte-mănuşă.

„Sunt fan hoteluri. Dacă aş putea să-mi trăiesc viaţa într-un hotel ar fi superb. Şi atunci aşa fac, construiesc vacanţa în jurul hotelului”, a declarat Andreea Esca recent, în cadrul unui podcast realizat de colega sa Oana Andoni.

Andreea Esca: „Este o croazieră combinată cu un retreat”

„Am fost anul trecut în toamnă, cu prietena mea Dana Păun, pentru prima dată într-o croazieră. Am primit-o cadou de la un grup de prieteni şi mi-a plăcut foarte mult. Am călătorit cu acelaşi vas cu care organizăm şi noi acum. Şi pentru că mi-a plăcut foarte mult, m-am gândit că aş vrea să ofer această experienţă şi pentru cei din comunitatea noastră de la ’A list Magazine. E o croazieră de 8 zile, cu 7 nopţi de cazare.

E prima ediţie pe care o facem şi este o croazieră combinată cu un retreat. Vasul este din gama de vârf a navelor de la Royal Caraibean şi are o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri. Noi vom fi probabil în jur de 100 de persoane. Avem la dispoziţie maximum 50 de cabine. În preţ sunt incluse foarte multe activităţi, dar ele nu sunt obligatorii.

Vom avea şi training-uri de vorbit în public. Dar nu le coordonez eu, aşa cum poate se aşteaptă oamenii. Însă eu voi fi non-stop la toate activităţile şi voi avea şi eu o prezentare, voi conduce discuţii motivaţionale.

Încă o surpriză este o cină specială la un restaurant cu stele Michelin, care va fi o experienţă cu siguranţă unică. Grupul pe care îl formăm poate sta unit de la început la sfâşit, dar nici una dintre activităţi nu este obligatorie.

Atunci când am fost eu în acea croazieră mi-a plăcut, de exemplu, foarte mult la silent party, o petrecere în care fiecare stă cu căştile pe urechi şi ascultă ce vrea, în timp ce dansează. Vom putea face Yoga, Pilates, în grup, dar şi şedinţe individuale de terapie, cu psiholog, astrolog şi numerolog. Şi avem posibilitatea să vizităm oraşe foarte frumoase, precum Valencia sau Portofino. Vom ajunge chiar şi în Corsica”, a declarat Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, Andreea a menţionat că nu există nici un criteriu de alegere al celor care vor să participe, aşadar se poate înscrie oricine îşi permite şi îşi doreşte o călătărie în acea perioadă şi cu acele costuri. Dar, spune ea, este probabil ca grupul să fie format din oameni care au deja principii comune cu cele promovate de publicaţia pe care o conduce, ’A list Magazine.

„S-a creat în jurul nostru o comunitate de oameni care au aceleaşi interesa ca noi. Cred că sunt foarte mulţi oameni care au job-uri în domenii creative, care au un dezvoltat simţ al umorului, care sunt dornici să evolueze, care sunt preocupaţi de ei, de familiile lor şi care sunt foarte sociabili.

De fiecare dată când organizăm un eveniment cu revista avem foarte mulţi care întreabă când mai facem evenimente. Iată încă unul dintre motivele care m-au încurajat să organizez această croazieră. Din înscrieri ştiu că s-au făcut până acum, avem participanţi nu doar din Bucureşti, ci şi din alte oraşe şi chiar din alte ţări.

Unii dintre ei sunt persoane cu care deja ţinem legătura prin intermediul revistei, pe care îi cunoaştem cumva. Spre exemplu, două doamne mi-au scris mie direct, pe instagram, una este din Franţa, una este din Germania. Mi-au spus că se bucură că vor participa şi eu le-am răspuns. Îmi fac timp să le răspund personal şi asta mă bucură”, a mai declarat Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro.

Primul grup va avea în jur de 100 de persoane. Călătoria costă, pentru o persoană, 2.989 de euro (loc în cabină dublă, al cărei preţ integral este 5.978 de euro) sau 4.389 de euro (loc în cabină single). Înscrieri şi rezervări se pot face până în septembrie, dar în acest moment Andreea Esca anunţă că biletele sunt disponibile la preţuri speciale, pentru cei care fac confirmări ferme până la 20 iunie.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus