Skip to main content

Andreea Tonciu a părăsit Survivor. Faimoşii au mai pierdut un om

 
Andreea Tonciu a părăsit Survivor. Faimoşii au mai pierdut un om

Andreea Tonciu a ajuns la finish. Vedeta TV a încheiat aseară competiţia Survivor, fiind propusă spre eliminare alături de Otilia şi Robert Niţă. 

Publicitate

În final, ea a primit cele mai puţine voturi de la public, aşa că a fost nevoită să părăsească Survivor.

Cum a reacţionat Andreea Tonciu?

"Sunt tristă. Cel mai mult m-am ataşat de Otilia. M-am ataşat de ea. Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru tot şi vreau să-mi cer scuze dacă am greşit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus şi vă voi aştepta acasă pe toţi. Sper că vom avea o prietenie frumoasă", notează protv.ro

Faimoşii au pierdut încă o dată în faţa Războinicilor. Şi au fost nevoiţi să rămână fără încă un coechipier. ”Nu ştiu să pierd. În viaţa mea nu am luat atât de multă bătaie”, a spus şi Cătălin Zmărăndescu, potrivit protv.ro. 

Faimoşii au mai suferit pierderi până acum. Xonia a fost prima vedetă eliminată, iar Roxana Ciuhulescu a părăsit show-ul din republica Dominicană, pe motive medicale. 

Totodată, şi Războinicii au rămas fără un membru. Liviu Mihalca, dansator profesionist, s-a retras, argumentând că nu s-a adaptat condiţiilor din competiţie. 


CIteşte şi: AUDIENŢE. Survivor se ţine bine. Pro TV, lider şi cu ediţia a treia. O „faimoasă” a plecat acasă, iar un „războinic” a fost descalificat


 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @geo Liniile de votare sunt deschise doar aprox 25 minute luni seara in timpul consiliului de nominalizare. Luni, in Romania la 23.30 , in dominicana la 17:30 se stie concurentul cu cele mai putine voturi fiind suficient timp pana la difuzarea de marti sa se filmeze consiliul de eliminare si pentru montaj.
 • FOARTE BUNĂ întrebarea, @Geo?!! Mai ales că varianta cu "finalurile false" nu merge din pricina numărului mare de oameni! Aceeași intreabarea o am de pe vremea Exatlon sau chiar de pe vremea sezoanelor "Bravo, ai stil!", când erau chemate anonime...
  Măcar la Antena 1 e clar. E printre puținele lucruri CLARIFICATE de ei...
 • scade frate, de la emisiune la emisiune, sa vedem pe cine aduc peste vreo 2 saptamani altfel nu mai apuca primavara cand mai iese lumea din casa.
  nu tin cu nici o televiziune dar cand se poceste un format pe care-l urmaresc de 20 de ani la americani evident ca ii doresc eșecul. balcanisme și ț1gănisme am văzut ani de zile, e timpul să educe un alt tip de public, altfel toate platformele gen netflix vor atrage tot mai mulți abonați.

  Scade la pensionari poate. Dar vezi ca Pro e interesat de comercial (national si urban). Unde, in fiecare zi, are peste 10 rating. Deci, ce visezi ?
 • Tonciu nu este o mare pierdere ! Probabil ca, prin culise, s-a cerut si ea afara, pentru neadaptare. Asa cum a făcut-o, in emisiune, Robert Nita - un fotbalist cu nume, pentru cunoscatori - care a declarat ca nu s-ar supara daca ar fi dat afara.
  Acum si cu nominalizarile - si cu votul publicului - poate ne explica cineva cum se procedeaza, nominalizatii se anunta luni seara - ora 23.00 la noi, ora 17.00 la ei...pana la ce ora se voteaza si la ce ora are loc Consiliul marti pentru ca pana marti seara, dupa ora 23.00 sa se monteze si sa difuzeze decizia publicului, in Consiliu ?
 • PRO trebuie sa se gandeasca bine ce intariri aduce in echipa faimosilor, momentan la ce au in componenta nu vor putea face fata deloc contra razboinicilor si vor pierde mereu. Nu au oameni ce par a avea potential sa faca fata oricarui traseu in timp ce la razboinici majoritatea se descurca foarte bine. Pentru a putea avea dueluri echilibrate e nevoie de oameni mai putin cunoscuti ca "vedete" si mai buni pe partea sportiva, altfel vor pleca unul cate unul saptamanal.
  Cat despre Tonciu nu stiu cata lume o apreciaza asa de tare cat sa o voteze si nu ar fi meritat sa mai ramana daca nici nu mai concura.
 • scade frate, de la emisiune la emisiune, sa vedem pe cine aduc peste vreo 2 saptamani altfel nu mai apuca primavara cand mai iese lumea din casa.
  nu tin cu nici o televiziune dar cand se poceste un format pe care-l urmaresc de 20 de ani la americani evident ca ii doresc eșecul. balcanisme și ț1gănisme am văzut ani de zile, e timpul să educe un alt tip de public, altfel toate platformele gen netflix vor atrage tot mai mulți abonați.
 • @Maria Voturile au fost corecte! Interesul ProTV era ca Andreea sa ramana cat mai mult in emisiune pentru ca face show, dar asa a decis publicul. Andreea a intrat in conflict aproape cu toata lumea fara sa aduca multe puncte pentru echipa si probabil a fost taxata de public pentru asta. Chiar m-am asteptat ca producatorii sa faca manevre pentru ca Andreea sa ramana in Survivor, dar spre surprinderea mea au fost corecti.
 • Niciun fake, PRO nu vrea tigania de la Kanal D ! Aceasta mahalagioaica trebuia sa plece, era toxica pentru echipa.
 • Maria, o fi fake, nu o fi fake. Dar mai bine ramane fotbalistul, nu Tonciu. Macar Nita sustine echipa si accidentat. Dar Tonciu ? O durea in nas de echipa..
 • Dar ce ți se pare așa fake Maria? Tonciu e o mare proastă și o detest cumplit. Eu chiar mă bucur că a plecat. Să plece și Otilia pe urmă
 • Cel mai FAKE sezon posibil!!!! Dacă și Andreea Tonciu a avut mai puține voturi decât Robert Niță, un fotbalist de care nu a auzit nimeni, atât e de faimos... O emisiune penibilă, în care jocurile producătorilor valorează mai mult decât susținerea oamenilor. Sper ca audiențele astea mari să scadă vertiginos de acum înainte!

Trimite un comentariu

sus