Skip to main content

Antena 1, 29 de ani pe 29 noiembrie. Ce programe a pregătit

 
Antena 1, 29 de ani pe 29 noiembrie. Ce programe a pregătit

Televiziunea Antena 1, fondată de Dan Voiculescu, împineşte astăzi 29 de ani de când a început emisia, motiv pentru care postul vine cu programe speciale şi campania deja tradiţională „Ajut eu!”

Publicitate

Printre programele speciale ale zilei, pe lângă Neatza cu Răzvan şi Dani şi ediţii speciale Observator, Antena 1 va difuza, de la ora 26.30, emisiunea „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, găzduită de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la <roast> chiar emisiunile staţiei.

Răzvan Simion, Mirela Vaida, Vlad Gherman, Doina Teodoru, Cosmin Natanticu, Ilona Brezoianu şi Alina Puşcaş se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare. Morning show, cooking show, talent show, drama, reality show, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor.

Seara, la Observator ora 19, Alessandra Stoicescu dă startul noii ediţii a proiectului ambiţios Ajut eu!, care revine la Antena 1 oferindu-le românilor de pretutindeni posibilitatea să schimbe destine (detalii despre campanie aici).

„În viaţă, nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici. Oamenii pe care îi veţi cunoaşte anul acesta, în campania «Ajut eu!” s-au ridicat şi acum vor să îi ajute şi pe alţii. Sunt oamenii aceia buni care există, discreţi şi tăcuţi de cele mai multe ori, printre noi. Oameni care, de multe ori, fac bine în taină, fără să se laude.

Antena 1 adună câţiva dintre aceşti oameni buni în cea mai de impact campanie a lunii decembrie, „Ajut eu!”, demarată, simbolic, pe 29 noiembrie, în ziua în care Antena 1 sărbătoreşte începutul său. „Ajut eu!” e despre începuturi şi puterea de a face primul pas, cu fruntea sus şi curaj. E despre oamenii care o iau de la capăt. Suntem împreună în acest demers şi vă lansăm, şi anul acesta, provocarea să fiţi buni, să fim buni. Să facem binele!” - Alessandra Stoicescu, Preşedintele Fundaţiei Mereu Aproape. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PAM BAM PAM BAM
    @BAM: Nu ai înțeles. ți-am zis sa mergi la școală. Unde au fost starurile Delia, Cheloo, doi dintre șefi, Simona Gherghe care sta câteva ore pe post, vedetele de la știri, Pepe? Toți cei care apar în promoul nou și lung despre antena. Au chemat multi oameni din trust care nu lucrează la Antena1 ci în trustul lor. Pe modelul asta ar fi trebuit sa ii vedem în studio pe Gâdea plus Badea ca prezentatori. Nu pot desena aici și nici tabele cu audiențe nu am :))
  • B.A.M B.A.M
    De ce ați cenzurat numele individului?
  • B.A.M B.A.M
    Apropo, de ce NU au apărut în discutie plecarea lui Dan Negru?
    Au fost mai multe glume despre plecarea cu scandal a lui Mihai Bendeac decât simple mentionari ale lui Dan, care a plecat dubios de pașnic...
  • B.A.M B.A.M
    ***, a spus că emisiunea "e făcută de alții". Care alții???
    Daniel și Buzdugan, care lucrează la Radio Zu?
    Răzvan Simion, care e de vreo 15 ani acolo?
    Mirela Vaida, care e cam tot de atâta timp?
    Doina Teodoru, care a devenit celebră publicului larg după iUmor?
    Alina Puscaș, care doar la Antena 1 a fost?
    Ilona Brezoianu, care la fel, doar la Antena a fost?
    Singurul intrus care NU a fost încă naturalizat e Natanticu. Atât.
  • MucCelMic MucCelMic
    B.A.M, dar tu ce-ai vrut sa zici? Eu am inteles absolut tot ce a vrut sa spuna motanul. In ultimii ani, Antena a racolat o gramada de vedete de la Pro, dar tot "aproape" de ei sunt. Acum intelegi sau vrei sa ti se deseneze?
  • B.A.M B.A.M
    Motanul varan, vezi că eu NU te-am jignit! De altfel, când eviți acuzațiile formulate DIRECT și CONCRET, prin formulări VAGI ce permit INTERPRETĂRI SUBIRCTIVE, normal că te întreabă lumea ce ai vrut să zici...
    De data asta, eu am fost. Vedem cine va fi următorul...
  • motanul varan motanul varan
    @BAM: vezi dacă nu ți-a plăcut cartea, nu înțelegi dacă nu e cu tabele și desene:)) hai noroc!
  • abc+ abc+
    La mulți ani, Antena1!

    Antena1 și ProTV sunt televiziunile care nu vor muri niciodată, cine știe, poate într-un final vor lăsa orgoliile deoparte și se vor căsătorii.:) #joke
  • B.A.M B.A.M
    La ce te referi, @motanule varan?
    Fii mai EXPLICIT!
  • motanul varan motanul varan
    Antena1 e așa o televiziune de familie încât emisiunea lor de roast e făcută cu alții:)) bine ca măcar au un promo nou bun unde se văd vedetele lor la un loc. evident, filmat separat cu fiecare:)) Gluma care a lipsit a fost aia cu "mereu aproape, dar niciodată unde trebuie:)) Ghinionul lor ca Pro ul sărbătorește imediat după ei și avem ocazia sa vedem cum se face televiziune.

Trimite un comentariu

sus