Skip to main content

8 Martie. 8 ani de Happy Channel. Postul difuzează un interviu cu Ruxandra Ion: „Sunt 20 de ani de când fac seriale”

 
Ruxandra Ion
Ruxandra Ion

ANIVERSARE. 8 Martie. 8 ani de când s-a lansat Happy Channel. Postul Happy Channel, din grupul Intact, un canal dedicat femeilor, împlineşte astăzi de Ziua Femeilor opt ani de când funcţionează cu acest nume.

Publicitate

Numele Happy Channel a avut parte de o istorie complicată. Ruxandra Ion a primit licenţă audiovizuală de la CNA pentru lansarea unui post pentru femei cu acest nume.

Ea a renunţat să mai lanseze televiziunea „din lipsă de finanţare”, după cum a declarat la momentul respectiv pentru Paginademedia.ro

Ulterior, Ruxandra Ion a dezvoltat proiectul Happy Channel cu Antena Group, pe fosta televiziune Euforia TV. Tot atunci ea a şi cesionat marca Happy Channel, care îi aparţinea, grupului Intact. 

Pe 8 martie 2016, postul Euforia TV, care funcţiona de zece ani în grupul Intact, a fost rebranduit complet. Noul nume începând de atunci: Happy Channel.

Cu ocazia aniversării, Happy Channel va difuza un intreviu cu Ruxandra Ion (senior advisor Happy Channel), despre începuturile cu serialele româneşti, dar şi despre familie:

„Sunt 20 de ani de când fac seriale, iar ele îmi umplu viaţa. Happy Channel este al doilea canal pe care îl duc, zic eu, bine, şi care îmi aduce foarte multe satisfacţii, va spune ea în cadrul interviului.

Undeva, în jurul vârstei de 10 ani, am participat la un concurs la radio. Din 2000 de participanţi, am rămas 10, iar după un curs intensiv de 6 săptămâni, am rămas 2. Am jucat în teatru radiofonic o lungă perioadă de timp şi asta mi-a cam schimbat viaţa”, mai spune Ruxandra Ion. 

Interviul cu Ruxandra Ion se va difuza astăzi, de la ora 17.30, la emisiunea Happy Café. Ruxandra va fi în dialog cu Cristina Ciobănaşu (actriţă şi una dintre gazdele emisiunii Happy Café).

„Cea mai mare realizare a mea, de departe, sunt cei trei copii pe care îi am: doi pe care i-am născut şi unul pe care l-am dobândit (n.r. Cristina Ciobănaşu)”, spune ea.

Ruxandra Ion a semnat numeroase producţii ca Numai iubirea, Inimă de ţigan, Pariu cu viaţa, Sacrificiul, Fructul oprit, Lia - soţia soţului meu.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus