Skip to main content

Antena 1 difuzează un interviu cu Kathleen Ann Kavalec, noul Ambasador al SUA în România

 
Antena 1 difuzează un interviu cu Kathleen Ann Kavalec, noul Ambasador al SUA în România

Antena 1 difuzează un intreviu cu Excelenţa Sa Kathleen Ann Kavalec, noul Ambasador al SUA în Romania, în dialog cu jurnalista Alessandra Stoicescu. Interviul a fost filmat la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

Publicitate

Kathleen Ann Kavalec a devenit Ambasadorul SUA la Bucureşti în urmă cu aproape o jumătate de an. Interviul va fi difuzat marţi, 4 iulie şi miercuri, 5 iulie, în Observator 19:00.

 Alessandra Stoicescu:

"Interviul-eveniment pe care îl difuzăm astăzi, de Ziua Americii, şi mâine seară, la Observator 19:00, este rezultatul unei discuţii fascinante cu E.S. Dna. Kathleen Ann Kavalec, noul Ambasador al SUA în Romania.

Am vorbit pe larg despre istorie, tradiţii, trecut, viitor şi stabilitate, într-o lume în care, doar bazându-ne pe valorile reale şi pe oamenii valoroşi, putem schimba ceva în bine.

Am rămas impresionată de personalitatea cu totul aparte a Doamnei Ambasador, este o femeie fantastică, un diplomat excepţional, un om complex care mi-a reamintit de ce îmi iubesc atât de mult meseria.

Aşa că vă invit pe toţi să descoperiţi, astăzi şi mâine seară, la Observator 19:00, nu doar diplomatul, ci şi omul Kathleen Ann Kavalec, un om care ne cunoaşte istoria, ne iubeşte tradiţiile şi care şi-a încurajat copiii să vorbească româneşte.”

Kathleen Ann Kavalec, noul Ambasador al SUA în Romania:

"Cred că elementul cel mai important este unitatea pe care le avem în parteneriatul nostru strategic, dar şi cu NATO, pentru că cred că suntem uniţi şi, când suntem uniţi, putem face faţă oricărei ameninţări (…).

După 15 ani am revenit aici în România. Când am plecat, era la început, când aţi intrat în UE. Este un progres mare."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus