Skip to main content

Irina Ursu prezintă Observatorul de weekend, în locul Octaviei Geamănu

 
Irina Ursu o înlocuieşte pe Octavia Geamănu, la Observatorul de weekend. Sursa foto: Antena 1
Irina Ursu o înlocuieşte pe Octavia Geamănu, la Observatorul de weekend. Sursa foto: Antena 1

Antena 1 a anunţat un nou prezentator la pupitrul ştirilor, după ce Octavia Geamănu a fost scoasă de pe post. În locul ei vine Irina Ursu, ex Aleph şi ex Pro TV.

Publicitate

Irina Ursu va prezenta ştirile principale de weekend, iar prima ei apariţie va fi sâmbătă, 16 iulie, la Observatorul de la ora 19.00.

Această schimbare vine după ce Octavia Geamănu, care a lucrat în grupul Intact aproape 20 de ani, a fost îndepărtată. Conflictul dintre aceasta şi postul de televiziune se poartă acum la nivel de avocaţi, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Cine este Irina Ursu?

Irina Ursu a lucrat la Aleph, postul fondat de Adrian Sârbu, din ianuarie 2020. A prezentat ştiri şi la postul de radio Smart FM.

Totodată, aproape patru ani şi jumătate (2014-2018), Irina Ursu a jost jurnalist la Pro TV Cluj. 

Aceasta a absolvit cursurile Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Jurnalism. De asemenea, are şi un masterat de Relaţii Publice şi Publicitate, tot în cadrul FSPAC.

Irina Ursu, despre noul rol la Observator, Antena 1:

„Sunt un om ambiţios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în faţa unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conţinut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretenţios.

Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor şi de modul lor actual de viaţă. Există aici proiecte cu potenţial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui.

Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experienţă, cât şi din oameni tineri, energici şi entuziaşti.

Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de ştiri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aştept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, scoasă de la Observator. Antena nu dă explicaţii. S-a ajuns la avocaţi! Vine în loc cineva de la Aleph, o fostă Pro TV

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • S S
  Fata nu se potriveste cu ora 19.Poate pentru prima parte a zilei da,dar pentru principalul jurnal...trebuie ceva mai bun
  Fara suparare,nu contest calitatile Irinei,dar era mai buna Octavia
 • me me
  pai, tronsonul comercial 21-54 national, observatorul are 8 share, casa iubirii aproape 10
 • R R
  @me ,detaliază ,te rog frumos aceste audiențe
 • me me
  au fost superbe audientele, i-a batut Casa Iubirii
 • R R
  Dați audientele Observator 19 de aseara cu nou venita Irina Ursu ,suntem curioși ce audiente a obținut jurnalul cu ea față de cel cu Octavia Geamănu
 • R R
  Dați audiențele Observatorului prezentat de Irina Ursu aseară. Vrem să vedem ce audiențe a obținut
 • aurel calotă aurel calotă
  sarbu, da ne banii!
 • Rebi Rebi
  CARTE DE VIZITĂ. Octavia Geamănu lucrează în grupul Intact de aproape 20 de ani. A început în 2003, când lucra la Antena 1 Târgu jiu.

  Era normal ca nu o mai vor. Va dati seama... La 20 de ani in Intact, ce salariu are. O fata noua, costa mult mai putin.
 • jk jk
  Personal,as fi avansat-o pe Sonia Simionov sa prezinte.Dar ma rog,in Antene o fi si altele
 • CETEPISTA BICICLISTA CETEPISTA BICICLISTA
  Pă duamna Giamănu am văzut-o prin Apaca circa 2019 cu un ditai SUVu... Se trăiește bine din performat la Voiculiță Justițiarul din Pipera...

  Dar când nu mai ai relații... Vine alta cu ochi similari dă păpușică și-ți halește coliva instant.

  Cum scria și CTP în SECOLUL LUPULUI: De aceea, egalitatea în drepturi, democrația sunt atât de greu de menținut: pentru că îl țin departe pe om de originea lui animală, condusă de inegalitate.
 • Lucian Lucian
  Intai Dan Pavel la Sport iar acum Irina la Observator. Se reface echipa STIU
 • Marius Marius
  Numai de la Pro TV, Kanal D, Prima TV si alte 1000 de posturi TV.

  Dar, cu scoala Antenei ce se intampla ? Cu scoala Intact Media Academy ? Nu au cursanti in scoala respectiva ? Nu pun si ei 2-3 elevi sa ii testeze ?
  Sau le ia banii, si le promite ca ii vor contacta peste 2-3-4-5-6-7-8-9 ani ?
 • Mihai Mihai
  S-au terminat combinatiile si intrarile domnisoarei Geamanu. Cat sa te mai tina in spate.

Trimite un comentariu

sus