Skip to main content

Splash! Vedete la apă, revine cu un nou sezon la Antena 1. Cine sunt juraţii? Jean de la Craiova a ieşit din joc

 
Sursa foto: Facebook/Splash: Vedete la apă
Sursa foto: Facebook/Splash: Vedete la apă

Antena 1 a anunţat că un nou sezon Splash! Vedete la apă va începe în curând. Şi a nominalizat şi cei patru juraţi ai emisiunii.

Publicitate

Cine sunt ei?

Iulia Albu - Stilista realizează emisiunea Poliţia Modei împreună cu Ovidiu Buta la Antena Stars. A prezentat rubrica „Marţea Neagră cu Iulia Albu” în emisiunea lui Cătălin Măruţă în perioada 2018-2021, iar anterior a colaborat cu Kanal D, din 2013, fiind unul dintre juraţii emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Clara Gherase - Este antrenoare de înot şi pregăteşte concurenţii. A fost în juriu şi în ediţia de anul trecut când l-a înlocuit pe antrenorul Bogdan Ioniţă.

Nea Mărin - Este vedeta centrală a emisiunii Poftiţi pe la noi de la Antena 1. Însă anul acesta postul de televiziune a oprit producţia şi a anunţat că a fost ultimul sezon al emisiunii care a început acum 12 ani.

Natanticu - A concurat anul acesta la Dancing on ice, prima ediţie a show-ului pe gheaţă. A participat anul trecut în Asia Express şi anterior a făcut parte din proiectul "Pe bune?" de la Pro TV. De asemenea, a jucat şi în serialul Profu. 

Iulia Albu, Nea Mărin şi Clara Gherase au fost în postura de juraţi şi în ediţia de anul trecut. Însă Jean de la Craiova a fost înlocuit cu Natanticu în noul sezon.

Postul de televiziune nu a oferit detalii despre data premierei şi nici ce vedete participă la provocare.

Emisiunea a revenit anul trecut la Antena 1, după o pauză de şase ani. Printre concurenţii sezonului trecut au fost Giani Kiriţă, Mario Fresh, Otilia Bilionera şi Margherita.

Anul acesta, vor intra în competiţie personalităţi din domenii diferite care se vor antrena pentru săriturile în apă, alături de instructorii lor.

Concurenţii vor învăţa să facă salturi de la mari înălţimi, folosind platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri ale Bazinului olimpic de la Bacău.

La fel ca în sezoanele trecute, juraţii vor puncta curajul concurenţilor, tehnica săriturilor, impresia artistică şi evoluţia în concurs.

Şi, desigur, fiecare jurat va acorda o singură notă pentru fiecare participant.

GALERIE FOTO. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Natanticu, juraţii noului sezon Splash! Vedete la apă

  • „Anul acesta vreau să văd show în toate formele lui, eu asta voi nota: spectacolul! Nu vreau să văd oameni care renuntă. Splash e despre a-ţi asuma un lucru pe care n-ai crezut niciodată că poţi să-l faci, despre a descoperi omul din fiecare dintre noi, fie că vorbim despre o vedetă cu foarte mare  notorietate, fie că vorbim despre cineva absolut obişnuit de pe stradă.

Rolul acestui show este acela de a inspira oamenii să-şi depăşească mereu limitele şi să îi distreze. Pentru că vorbim totuşi de un show de divertisment”, a declarat Iulia Albu, cea care va acorda în fiecare ediţie nota secretă a juriului.

  • Şi în acest sezon, scaunul specialistului este ocupat de către antrenoarea Clara Gherase: “Încep noul sezon cu aşteptări rezonabile, zic eu, pentru că este un sport destul de dificil, iar timpul pentru antrenament este scurt, aşa că nu le putem cere concurenţilor minuni.

Mi-aş dori să văd multe sărituri spectaculoase, dar ei nu sunt sportivi de performanţă, aşa că trebuie să fiu înţelegătoare în aceste circumstanţe. Ca jurat voi fi, însă, foarte atentă la partea tehnică – desprinderea din platformă, ţinuta în aer, aterizarea în apă cât mai corectă, cât mai frumoasă”.

  • Nea Mărin: „Sezonul acesta aş vrea şi mai multă performanţă. Mă aştept la concurenţi şi mai ambiţioşi. Asta voi şi nota în juriu: performanţa. 

Desigur, nu pot fi eu cel mai aspru din juriu, pentru că nu sunt de specialitate. Pentru asta avem o specialistă în juriu, Clara, care va nota săriturile exact cum aş nota eu coregrafia. Însă, voi fi foarte atent la fiecare concurent şi îi vreau cât mai bine pregătiţi. Pentru că eu vin pregătit! Sfatul meu pentru concurenţi este să se pregătească foarte bine şi să nu ia lucrurile în glumă. Să fie foarte serioşi.”

  • Cosmin Natanticu: „Eu voi puncta curajul – şi când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până la Bacău şi încearcă, va conta pentru mine ca jurat. Dincolo de asta, însă, mi-aş dori că în acest sezon să văd mai mult curaj şi concurenţi care evoluează şi urcă treaptă cu treaptă, până la 10 metri. Pot spune şi ce mi-aş dori de la mine – mi-aş dori să rămân pe margine. Eu ştiu să înot cât să nu mă înec, aşa că n-am de gând să mă pun cu Nea Marin!”

Antena 1 a lansat emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă în vara lui 2013, după un format similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Citeşte şiVedete la apă: Giani Kiriţă, Mario Fresh, Otilia Bilionera şi Margherita, printre concurenţii noului show Antena 1


Citeşte şi: Începe „Splash! Vedete la apă”. Show-ul va fi în weekend, la Antena 1. Primul concurent dezvăluit

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abc+ abc+
    Paula Chirilă și Ion (concurent Mireasa) vor fi unii dintre concurenți
  • Ne0 Ne0
    Vlad Craioveanu este unul dintre concurenti!
  • geo geo
    Iulia Albu s-ar fi potrivit ca jurat intr-un show de modă...nu de sărituri în apă...
  • S S
    Pentru o secunda am crezut ca cel din poza,de langa Razvan Fodor e Cristi Brancu

Trimite un comentariu

sus