Skip to main content

Începe „Splash! Vedete la apă”. Show-ul va fi în weekend, la Antena 1. Primul concurent dezvăluit

 
Începe „Splash! Vedete la apă”. Show-ul va fi în weekend, la Antena 1. Primul concurent dezvăluit

„Splash! Vedete la apă” debutează la finalul săptămânii viitoare. Emisiunea va fi în weekend, la Antena 1. A fost anunţată şi prima vedetă care va concura. 

Publicitate

Primele ediţii vor fi difuzate în zilele de 13 şi 14 august, adică vineri (de la 20:30) şi sâmbătă (de la 20:00). 

Alina Puşcaş (foto), de la Te cunosc de undeva, este şi primul concurent pe care-l dezvăluie Antena 1. Nu este prima dată când prezentatoarea participă la „Splash”. A mai făcut-o şi în urmă cu şapte ani:

„Nu pot să zic că voi sări spectaculos pentru că instinctul de conservare pare să se fi acutizat faţă de acum şapte ani când am participat prima oară la Splash. Aşa că încep prin a mă scuza de acum, nu cred că o să fac o mega săritură, îmi este în continuare foarte frică de înălţime. Plus că deja au apărut vânătăile, e un mic dezastru, dar va trebui să fac oricum săritura”, a spus Alina Puşcaş. 

Reamintim că Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primii juraţi anunţaţi. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatori, iar Paula Chirilă şi Romică Ţociu sunt coprezentatori. 

Conform formatului, juraţii vor fi cei care vor nota evoluţia în concurs, dar vor ţine cont şi de impresia artistică şi de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediţii, autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

Ediţii noi vor fi în fiecare vineri şi sâmbătă.

„Splash! Vedete la apă” revine după şase ani

Antena 1 a lansat emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă în vara lui 2013. Formatul emisiunii este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Prezentatorul emisiunii a fost Pepe, iar în juriu erau Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, Anda Adam şi Daniel Buzdugan. Din al doilea sezon, Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi i-au înlocuit pe Adam şi Buzdugan.

Pepe a mai avut de-a lungul sezoanelor şi co-prezentatoare. Din acest proiect au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş.

De asemenea, şi Romică Ţociu şi Cornel Palade au avut momente de umor în cadrul emisiunii.

Emisiunea nu s-a mai difuzat din vara lui 2015.


CITEŞTE ŞI: Vedete la apă. Antena 1 anunţă coprezentatorii emisiunii. Romică Ţociu, unul dintre ei


CITEŞTE ŞI: FOTO. Cine prezintă „Splash”, show-ul Antenei 1? Ramona de la Neatza şi Anna Lesko, în echipă


CITEŞTE ŞI: Vedete la apă. Iulia Albu, Nea Marin şi Jean de la Craiova, primii juraţi anunţaţi în show-ul Antenei 1


CITEŞTE ŞI: Antena 1 reînvie formatul „Splash! Vedete la apă”. Anunţă un nou sezon


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Vor participa si Cazacu, Mario Fresh, Giani Kirita verificati tiktok-ul lui Cazacu
  • Mile Mile
    Iuli ati fost depășiți și teo și maruta ha
  • Iuli Iuli
    Cam târziu această difuzare, vor avea 8 ediții sau mai multe? Azi-mâine încep sezoanele de toamnă și ei încă nu au difuzat nici o ediție.

Trimite un comentariu

sus