Skip to main content

AntenaPlay transmite Campionatele Mondiale de înot. David Popovici este deja la Melbourne

 
Sursa foto: David Popovici, Facebook
Sursa foto: David Popovici, Facebook

AntenaPlay transmite Campionatele Mondiale de înot la bazin scurt de la Melbourne, în perioada 13-18 decembrie. Cei trei tineri care participă la Campionatele Mondiale de înot sunt David Popovici, Robert Glinţă şi Andrei Anghel.

Publicitate

David Popovici se luptă în probele de 100 m, 200 m şi 400 m liber, iar toate cursele acestuia vor putea fi urmărite live pe AntenaPlay. Evenimentul are loc în bazinul de la Melbourne Sports and Aquatic Centre.

David Popovici a ajuns deja la Melbourne, unde se pregăteşte alături de antrenorul Adrian Rădulescu. David Popovici a câştigat de-a lungul anului 11 medalii de aur la competiţiile europene şi mondiale.

David Popovici, înotătorul anului 2022:

"Vreau şi să văd Australia, vreau să concurez în Australia şi să reintru într-o forma de competiţie. Ar fi greu de gestionat un Campionat Mondial la finalul anului, dacă ar fi fost o competiţie de obiectiv mare, pentru că, deşi este un concurs important pentru mulţi, eu încă trebuie să câştig experienţă.

Eu acum învăţ, mai am foarte multe de învăţat de la adversarii mei mai buni decât mine în bazin de 25 metri, aşa că pentru mine acest Mondial este ca o călătorie în care învăţ."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus