Skip to main content

Antena Stars mută două emisiuni la mare, în august

 
Nasrin Ameri şi Dima Trofim. Foto: Antena Stars
Nasrin Ameri şi Dima Trofim. Foto: Antena Stars

Două emisiuni ale postului Antena Stars se vor transmite live de la mare, din staţiunea Saturn.

Publicitate

Este vorba de Star Matinal şi Star la mare fitză. Cele două producţii se difuzează de la mare din 31 iulie.

Nasrin Ameri şi Dima Trofim vor realiza Star Matinal de la mare de luni până duminică, începând cu ora 09:00. Cei doi se vor ocupa şi de emisiunea Star la mare fitză, de la ora 16:00.

“Sunt nerăbdătoare să începem sezonul estival. Asta pentru că ne vom distra pe cinste şi vom avea din nou ocazia să ne întâlnim cu telespectatorii noştri, nu doar prin intermediul televizorului. Îi aşteptăm într-un număr cât mai mare pe plaja din Saturn, acolo unde îşi vor putea întâlni artistii preferati, vom dansa, vom lansa provocări si vom face multe jocuri.

Surpriza de-abia acum vine. Vom fi împreună atât dimineaţa, de la ora 09:00, cât si după-amiază, de la ora 16:00, în cadrul emisiunii Star la mare fitză. Din 31 iulie, începe show-ul!”, a declarat Nasrin Ameri, prezentatoarea Antena Stars.

“Suntem exact în acel moment în care munca se intersectează cu vacanţa! Ce poate fi mai frumos decât să munceşti la mare? Fac ce îmi place, iar marea este pentru mine o sursă permanentă de inspiraţie şi bună dispoziţie. Iubesc marea şi vara, aşa că pentru mine relocarea asta deja vine cu iz de vacanta!

Aşadar, din 31 iulie, vă dăm întâlnire zilnic, la Star Matinal şi Star la mare fitză, la Antena Stars. Abia aştept! Nu de alta, dar asta înseamnă că toţi cei care ne văd la televizor, dar vor să ne vadă şi live, o pot face. Îi aşteptăm pe telespectatori să dăm startul distracţiei zilnic împreună! Iar cine nu poate ajunge, ne vede la tv. Îi aducem noi marea mai aproape!”, declară Dima.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Carnatila Carnatila
  Alte posturi amarate nimica ha ha ha

  Pai cu nimica faci audienta uriasa. Ha ha ha !
 • Dary Dary
  Televiziunea preferata a lui obama
 • Mile Mile
  Alte posturi amarate nimica ha ha ha

Trimite un comentariu

sus