Skip to main content

Kanal D a lansat varianta oficială a aplicaţiei de cultură generală Jocul cuvintelor cu Dan Negru

 
Kanal D a lansat varianta oficială a aplicaţiei de cultură generală Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Quizz-show-ul Jocul cuvintelor cu Dan Negru are aplicaţie. Oficial. Kanal D anunţă că a lansat oficial aplicaţia de cultură generală, după ce săptămâna trecută Paginademedia.ro a scris despre mai multe aplicaţii „pirat” care se folosesc de imaginea emisiunii.  

Publicitate

Aplicaţia oficială a show-ului este disponibilă în App Store (JoculCuvintelorKanalD) şi Google Play (Jocul Cuvintelor).

„Creierul e obişnuit să funcţioneze pe orice ecrane, indiferent de generaţii. De asta aducem aplicaţia <Jocul cuvintelor>, o aplicaţie pentru oameni inteligenţi”, a spus Dan Negru.

Aplicaţia este gratuită şi proiectată pentru a stimula abilităţile lingvistice, inteligenţa, dar şi pentru a oferi o experienţa distractivă pentru utilizatorii de toate vârstele, anunţă Kanal D.

Aplicaţia Jocul cuvintelor cu Dan Negru pentru Android poate fi descărcată de AICI.

Amintim că paginademedia.ro a relatat săptămâna trecută despre mai multe aplicaţii mobile de cultură generală, cu mii de descărcări, care funcţionează pe acelaşi principiu ca Jocul cuvintelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Kanal D. Una dintre aplicaţii chiar se foloseşte de imaginea realizatorului TV. 

„Nu, nu sunt aplicaţii oficiale, dar sunt obişnuit cu asta, pentru că nu e prima dată când îmi sunt folosite faţa, numele, ideile. Însă am învăţat să nu mă deranjeze, pentru că ştiu că noi, românii, suntem la începutul drepturilor de proprietate, de autor”, a declarat, la momentul respectiv, Dan Negru, pentru Paginademedia.ro. 

Citeşte şi:

Jocul cuvintelor cu Dan Negru, "furat" de aplicaţii mobile. Mai multe aplicaţii cu numele emisiunii şi imaginea lui Negru nu au nicio legătură cu show-ul

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus