Skip to main content

ARBOmedia anunţă două proiecte pe zona de social media pentru influenceri. Un proiect este legat de TikTok

 
ARBOmedia anunţă două proiecte pe zona de social media pentru influenceri. Un proiect este legat de TikTok

Compania ARBOmedia anunţă două noi proiecte pe zona de social media pentru influencerii din România. Despre ce vorba?

Publicitate

Un proiect este legat de aplicaţia ShopMyInfluence, iar al doilea este realizat în parteneriat cu Tik Tok.

1. SHOPMYINFLUENCE

Primul proiect anunţat este legat de platforma (aplicaţia) ShopMyInfluence, pentru care ARBOmedia a devenit partener exclusiv pentru România.

Pe această platforma (aplicatie), influencerii pot intra şi selecta orice produs sau lista de produse de pe mai mult de 200 de magazine online pe care le au la dispoziţie.

Platforma genereaza un link unic pentru produsul respectiv pe care influencerii români îl pot folosi în postările lor (Instagram, Tik Tok, Facebook, YouTube). Astfel, orice vanzare realizată de către urmăritorii influencerilor urmând acel link generează un comision pe care influencerul îl incasează în mod direct.

Această platformă internaţională de tip affiliate marketing se adresează influencerilor autohtoni, dar şi mărcilor din plan local care intenţionează să îşi crească vânzările directe cu sprijinul reţelelor sociale

2. TikTok

 Al doilea proiect este realizat în parteneriat cu TikTok. Astfel, ARBOmedia a devenit agenţie parteneră a platformei TikTok Live si va sprijini utilizatorii activi (creatorii de conţinut) ai platformei să-şi crească nivelul conţinutului oferit şi să-şi monetizeze mai eficient activitatea pe platformă.

ARBOmedia va oferi servicii de îndrumare şi training pentru creatorii de conţinut ai platformei Tik Tok Live. În cadrul companiei a fost creată o echipă nouă, formată pentru moment din cinci noi colegi, dedicată exclusiv acestui proiect.

Alin Alecu, director general al companiei ARBOmedia:

"Tot din 2023, ARBOmedia a devenit agenţie parteneră a platformei TIK TOK LIVE, experienţa din zona reţelelor sociale recomandându-ne pentru servicii de tip Talent Management pentru creatorii de conţinut din România.

Astfel, ARBOmedia va sprijini utilizatorii activi ai platformei să-şi crească nivelul conţinutului oferit şi, totodată, să-şi monetizeze mai eficient activitatea pe platformă.

Odată cu noile proiecte anunţate, vom continua să ne consolidăm poziţia pe piaţă, lărgindu-ne constant echipa şi oferind o gamă vastă de servicii pentru clienţi din toate segmentele pieţei locale."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus