Skip to main content

Brigada Diverse... în acţiune. BD la munte şi la mare ridică Cinemaraton între primele staţii

 
Brigada Diverse... în acţiune. BD la munte şi la mare ridică Cinemaraton între primele staţii

Mult-difuzata serie BD - Brigada Diverse - aduce (încă) audienţe. A reuşit să ridice într-o zi pe primele locuri un post altfel plasat mult mai jos în clasament - Cinemaraton.

Publicitate

Pe publicul comercial, în ziua în care Cinemaraton a difuzat toată seria, postul a reuşit cu una dintre producţiile BD să urce pe locul patru pe publicul comercial.

Detalii, în continuare:

Cinemaraton a programat un... maraton BD miercuri, 28 decembrie. Cinci ore cu Brigada Diverse, adică BD în alertă, BD în acţiune şi BD la munte şi la mare.

Performanţa zilei a fost adusă de ultimul film din serie (totodată una dintre cele mai difuzate pelicule de pe TV), adică BD la munte şi la mare.

Filmul cu Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin şi Puiu Călinescu a fost pe poziţia a patra pe publicul comercial 21 - 54 de ani de la oraşe. Adică pe segmentul comercial. Datele arată că în intervalul de difuzare (21.30-23.30), 40.000 de telespectatori din segmentul comercial erau pe Cinemaraton, mai mulţi decât la Pro Cinema, România TV sau Digi Sport.

Pe primele poziţii au fost Pro TV (290.000), urmat de Antena 1 şi de Kanal D.

Chiar dacă nu a ajuns printre primele poziţii (ca pe publicul comercial), filmul BD la munte şi la mare a obţinut cifre peste media staţiei Cinemaraton şi la nivelul întregii ţări şi la oraşe.

La nivelul întregii ţări, s-au uitat la BD 122.000 de telespectatori pe minut (egalitate cu Happy Channel). Postul a fost pe locul 11.

La oraşe, media BD la munte şi la mare a fost de 56.000 de telespectatori (locul 13 pentru Cinemaraton, după Happy Channel şi TVR 1, dar înainte de Pro Cinema, Film Cafe, Digi 24 sau Antena Stars).

Postul Cinemaraton face parte din grupul Clever, care include, printre altele, posturile Prima TV, Prima Sport, Prima News, Profit News şi Agro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus