Skip to main content

Augustin Viziru va juca în Vlad. Ce rol va avea

 
Augustin Viziru. Foto: Pro TV
Augustin Viziru. Foto: Pro TV

Actorul Augustin Viziru se va alătura distribuţiei sezonului patru al serialului Vlad, care se difuzează pe Pro TV.

Publicitate

Viziru va apărea în serial începând cu episodul de luni, 4 octombrie, scrie protv.ro. El va juca rolul lui Chiky Chan, un personaj din lumea criminală.

Augustin Viziru, despre rolul său din Vlad:

„M-am bucurat când am auzit că voi avea un rol în serialul VLAD şi mai tare când am aflat care este personajul. Îmi place foarte mult rolul şi sunt convins că oamenilor care mă urmăresc de mult timp le va plăcea ceea ce voi face.

Această atmosferă mă face să simt că m-am întors acasă! Sper ca totul să fie bine, important este să fim sănătoşi şi să ne putem face treaba!”

Anghel Damian, Head Writer - Creative Producer, spune:

„După ce piesele s-au reaşezat pe tabla de şah şi personajele noastre au intrat pe linia dreaptă în această luptă de care pe care a răzbunării, în serial îşi face apariţia un personaj care va schimba definitiv soarta protagoniştilor noştri.

Este cunoscut în lumea criminală drept Chiky Chan şi va fi jucat de unul dintre cei mai puternici şi carismatici actori de la noi - Augustin Viziru. Apariţia lui Augustin în serial are, din nou, o dublă valenţă comico-dramatică: el va interveni decisiv în direcţia răzbunării, dar va aduce şi zâmbetele pe chipurile telespectatorilor noştri, fiind liderul unui grup pestriţ, plin de surprize.”

Augustin Viziru a avut cea mai recentă apariţie la Pro TV în emisiunea Ferma, competiţie pe care a şi câştigat-o.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus