Skip to main content

Australian Open, încă zece ani pe canalele Eurosport

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Discovery Sports a anunţat prelungirea contractului cu Tennis Australia, iar Australian Open, primul turneu de mare şlem al anului, se va vedea încă zece ani pe canalele Eurosport.

Publicitate

Concret, Australian Open va fi pe Eurosport până în 2031.

De asemenea, Eurosport va transmite şi turneele premergătoare Australian Open, precum turneul ATP Adelaide International.

Eurosport a transmis pentru prima dată Australian Open în 1995.

În România, Eurosport are drepturile pentru toate turneele de mare şlem: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open.

Andrew Georgiou, Preşedinte al divizei Sport, Discovery, a declarat:

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Tennis Australia şi să consolidăm parteneriatul pentru acest eveniment, considerat una dintre bijuteriile sezonului de tenis. Avem un istoric incredibil în a oferi conţinut de tenis de top pentru publicul care se bucură de evenimentele de Grand Slam pe platformele noastre şi în a da viaţă tuturor poveştilor care contează, atat din teren cat şi din afara acestuia, indiferent de platforma pe care oamenii aleg să urmărească turneul.

Extinderea pe termen lung a parteneriatului nostru cu Australian Open este dovada faptului că putem duce acest proiect şi mai departe. Varietatea canalelor TV, a platformelor şi brandurilor globale Discovery îmbinate cu parteneriatul cu Tennis Australia ne vor permite să ajungem la un public nou, construind conţinut în jurul unor poveşti noi şi diferite.”

 

CITEŞTE ŞI: Roland Garros se vede încă cinci ani pe Eurosport

CITEŞTE ŞI: INTERVIU. Şef Discovery: „România, pe lista pentru lansarea Discovery Plus”. Detalii despre Jocurile Olimpice în pandemie

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus