Skip to main content

AZI. Începe noul serial turcesc „Doctorul Minune”, la Kanal D

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

AZI. Kanal D aduce un nou serial în grila sa de toamnă - „Doctorul minune”.

Publicitate

Primul episod se va difuza miercuri, 25 august, de la ora 20:00. Serialul e programat de miercuri până vineri, de la 20:00.

De altfel, grila din prime-time a Kanal D suferă modificări. Serialul „Nehir”, care rulează pe post în aceste zile, va putea fi urmărit doar în serile de luni şi marţi, de la 20:00.

Despre primul episod al serialului „Doctorul minune”

Primul episod al serialului se va axa pe povestea lui Ali. Cel mai mare vis al tânărului Ali Vefa, care suferă de sindromul <savantului>, este să devină medic. În ciuda tuturor prejudecăţilor cu care s-a confruntat încă de la o vârstă fragedă, tânărul reuşeşte să urmeze facultatea de medicină, să devină şef de promoţie şi urmează să îşi facă specializarea.

Părăseşte oraşul de provincie în care locuieşte şi începe să lucreze ca stagiar al secţiei de chirurgie la Spitalul Berhayat din Istanbul, unde tatăl său spiritual, Adil Erinç (Reha Özcan), este medicul şef.

Un accident la aeroport îl întârzie pe Ali la cea mai importantă întâlnire din viaţa sa.

În acelaşi timp, consiliul de administraţie al spitalului unde îsi doreşte Ali să devină stagiar, s-a întrunit, discutând despre angajarea lui tânărului ca medic asistent. Nimeni în afară de Adil nu crede că o persoană cu sindromul de autism poate deveni medic.

După o întârziere de câteva ore, din cauza incidentului din aeroport, Ali apare în faţa consiliului de administraţie, care îl priveşte cu milă şi neîncredere.

Personajul central este interpretat de tânărul actor, Taner Ölmez, care a mai jucat şi în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, şi în „Yaman”, în rolul lui Mert. Ambele au fost difuzate de Kanal D.
 

FOTO. Noul serial „Doctorul minune” de pe Kanal D

CITEŞTE ŞI: Kanal D anunţă când începe noul serial turcesc „Doctorul minune”. Va fi de trei ori pe săptămână

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus