Skip to main content

B1 TV acuză Realitatea Plus de hărţuire, după ce televiziunea a pornit un atac la adresa unuia dintre acţionari, Sorin Oancea

 
B1 TV acuză Realitatea Plus de hărţuire, după ce televiziunea a pornit un atac la adresa unuia dintre acţionari, Sorin Oancea

Confruntarea acţionarilor. „Postul de televiziune B1 TV, deţinut de societatea B1 TV Channel SRL, prin administratorul statutar Sorin Oancea, doreşte să informeze publicul şi partenerii comerciali că este supus unei campanii de hărţuire extrem de agresivă, exercitată de societăţile din grupul Realitatea (TV, online şi radio)”, anunţă B1 TV într-un comunicat postat pe site-ul televiziunii.

Publicitate

„În decursul ultimelor săptămâni au apărut aproape zilnic articole şi ştiri TV de tip ”fake news” privind convocarea de aşa-zise Adunări Generale ale asociaţilor, cu ordini de zi din cele mai fanteziste, dar care ar avea în prim-plan aşa-zisa înlocuire a administratorului societăţii”, mai arată aceştia. 

Pe site-ul Realitatea.net au apărut mai ales în ultima lună. Au fost pe site titluri precum:

  • „Bobby Păunescu îl face K.O. pe rezervistul Sotin Oancea. Pionul Statului Paralel, deconspirat”,
  • „#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe făraş! Zarurile au fost aruncate: acuzaţii de spălare de bani - unde au dispărut 6 milioane de euro?”
  • Bobby Păunescu dă cărţile pe faţă: „Bucătăria internă nu se face publică, doar soluţiile”. Sorin Oancea, scos la tablă de AGA - Misterul celor 6 milioane de euro
  • Bobby Păunescu a cerut revocarea lui Sorin Oancea din funcţia de administrator al B1 TV

„În realitate, nu a existat nicio Adunare Generală a asociaţilor societăţii B1 TV Channel SRL care să vizeze vreun asemenea aspect”, este răspunsul celor de la B1 TV. 

„Pe de altă parte, o serie de documente confidenţiale, ce ţin de activitatea internă a societăţii B1 TV Channel SRL au ajuns, cu încălcarea secretului comercial, în mâinile societăţii concurente care deţine postul de televiziune Realitatea Plus. Pe baza acestora, dar acoperind cu rea intenţie conţinutul real, postul de televiziune mai sus menţionat a difuzat o serie de susţineri neadevărate, ce nu au legătură cu conţinutul acestor documente şi cu reala situaţie de fapt şi de drept”, continuă comunicatul.

„Pe această cale dorim să asigurăm, atât publicul cât şi partenerii noştri comerciali, că B1 TV îşi va menţine independenţa editorială şi va funcţiona în aceleaşi condiţii, sub actualul management, urmând să întreprindem toate demersurile legale pentru a opri aceste fapte de concurenţă neloială”, spun aceştia în încheiere.

Televiziunea B1 TV este operată de B1 TV Channel, care are doi acţionari, Sorin Oancea şi Păunescu Gheorghe Constantin, tată lui Bobby Păunescu. Fiecare are câte 50%. 

Bobby Păunescu şi un misterios "convocator al adunării generale"

În urmă cu două săptămâni, un document, un "convocator al adunării generale a asociaţilor B1" a fost publicat de Realitatea Plus. Documentul, care purta semnătura lui Bobby Păunescu, "împuternicit al acţionarului George Constantin Păunescu", a intrat şi în posesia Paginademedia.ro.

Ce spunea? Pe scurt, că Geroge Constantin Păunescu, prin împuternicit Bobby Păunescu, convoacă Adunarea Generală pentru a-l schimba pe Sorin Oancea de la conducerea B1, dar şi pentru a muta sediul televiziunii.

În acel document, noul sediul al B1 apărea a fi în "Str. Frumoasă", exact unde este şi sediul televiziunii Realitatea Plus.

Paginademedia.ro a încercat să-l contacteze pe Bobby Păunescu, dar nu a putut fi de găsit.

O adunare generală a avut loc, dar cu alte puncte de discuţie.

FOTO. Convocatorul care a circulat în presă, neasumat de nimeni


 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iisud Iisud
    Cui ii pasa de audiente? Platiti la kantar si va spune unde sunt cele 2000 de peoplemetre, ***
  • Sabina Sabina
    Pe 15 decembrie de la ora 21 .00 pe Voyo vor fi dezvăluiți cei 12 faimoși din noul sezon Survivor.
  • A Gamma al Islamyah A Gamma al Islamyah
    @Paginademedia, voi de GDPR ati auzit? Cum sa publicati adresa si Cnp ul omului? Daca va da Paunescu in judecata o dati n balbaiala...Stiu ca sunteti trei oameni pe doua scaune, dar chiar si asa...
  • R R
    @R nu lucreaza nicaieri. Daca ar fi lucrat ar fi avut acces la infosys. Dar nu e decat un bagator de seama
  • RRR RRR
    @R: unde lucrezi de esti asa interesat de audiențe? La ce te ajuta? Audientele costa. Și sint pt cei din domeniu. La munca! Nu la comentat și cerșit degeaba pe aici
  • Soby Soby
    @An, știam asta oricum.

    În plus, Bobby Păunescu făcea intervenții și la matinalul Realitatea FM din ce am văzut eu pe YouTube.
  • An An
    Soby era vorba de o colaborare intre cele 2 familii ca afaceri, care s-ar putea extinde si in televiziune...acum, pe site B1 atribuie celor de la Realitatea fel de fel de atribute...oare cand se hotarase sa faca afaceri, nu erau la fel?....
  • R R
    Stie cineva ce audiente a obținut noul sezon Poftiți pe la noi:Poftiti la târg? Vreau niște date exacte,dacă le are cineva. Acest dite văd că nu mai publică audiente,toamna asta a fost jale ,un articol la doua luni.
  • Soby Soby
    @jk, nu știu, dar eu mai țiu minte că în vara lui 2022 era o colaborare între Realitatea și B1, adică când era o ediție specială a emisiunii Culisele Statului Paralel unde Anca Alexandrescu îl avea ca invitat pe Florin Călinescu, s-a făcut un duplex între Realitatea și B1 prin Skype, unde Bobby Păunescu cred că era în direct în același timp.
  • jk jk
    Cearta cearta intre 2,continuati voi
    E si pe TV?Sa reclamati la CNA.Asta daca nu cumva pisica moarta,adica atacuri la Realitatea sunt/au fost in curtea voastra,adica la vreo emisiune de pe B1
  • R R
    Dati audientele de aseara a noului sezon Poftiți pe la noi
  • Ha Ha
    Oare ați putea pune audiențele de aseară? Că sunt curios ce a făcut Nea Mărin la debut

Trimite un comentariu

sus