Skip to main content

Ce program are B1 TV de Crăciun. Amintiri din Epoca de Aur - Tovarăşi, viaţa e frumoasă! Plus concert cu Luciano Pavarotti, Placido Domingo

 
Ce program are B1 TV de Crăciun. Amintiri din Epoca de Aur - Tovarăşi, viaţa e frumoasă! Plus concert cu Luciano Pavarotti, Placido Domingo

Ce a pregătit de Crăciun B1 TV? Postul are în grilă un concert cu cei trei tenori: José Carreras, Plácido Domingo şi Luciano Pavarotti. Concertul a fost filmat special pentru ziua de Crăciun şi a fost produs la Viena în anul 1999.

Publicitate

B1 TV difuzează şi două filme. Unul prezintă o satiră a societăţii interbelice, iar celălalt evidenţiază miturile comunismului românesc.

B1 TV, program de Crăciun:

24 decembrie: În Ajun de Crăciun va fi difuzat un concert, filmat special pentru această sărbătoare. Concertul este susţinut de José Carreras, Plácido Domingo şi Luciano Pavarotti. Trei tenori - Concert de Crăciun este de la ora 22.00. Spectacolul a fost produs la Viena în anul 1999. 

Concertul este redifuzat şi duminică, 25 de cembrie, de la ora 19.00.

25 decembrie: În ziua de Crăciun este pe post comedia Cuibul de viespi, de la 16.00. Comedia este inspirată din piesa Gaiţele, de Alexandru Kiriţescu. Filmul este o satiră a societăţii interbelice, dar în special faţă de burghezie, reprezentată în peliculă de familia Duduleanu. Gheorghe Dinică, Tamara Buciuceanu, Tora Vasilescu, Ileana Stana Ionescu fac parte din distribuţia filmului.

Tot de Crăciun, dar de la ora 22.00 va fi prima parte a filmului Amintiri din Epoca de Aur - Tovarăşi, viaţa e frumoasă. Filmul este produs în anul  2009, în regia lui Cristian Mungiu, Hanno Höfer, Ioana Uricaru, Răzvan Mărculescu, Constantin Popescu. Producţia prezintă mai multe mituri ale comunismului românesc.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zerovel Zerovel
    Pentru pensionari, exact. Pro cu tineretul. Antenuta Zero cu pensionarii.
  • Mile Mile
    Prezentați și antena stars , ca are emisiuni peste multe tv mari , va avea revelion și Crăciun excelent , felicitări
  • R R
    Dati audientele de aseara

Trimite un comentariu

sus