Skip to main content

Dan Bucura va avea o emisiune la Prima News

 
Dan Bucura va avea o emisiune la Prima News

Nume nou la posturi de ştiri Prima News, din grupul Clever. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dan Bucura va realiza un talk-show la această televiziune.

Publicitate

Este vorba de un talk-show de două ore, cu tematică politică, economică şi socială, care ca fi difuzat în serile de vineri. În acest moment sunt două variante de nume, Raport de seară şi România Reală. Conform aceloraşi surse, colaborarea se va extinde treptat şi pe alte proiecte.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Bucura a confirmat viitoarea colaborare cu Prima News.

În ultimii trei ani, Bucura a apărut în programele B1 TV, iniţial ca prezentator al emisiunii Săptămâna financiară, apoi ca realizator al emisiunii Selectiv, difuzată duminica seara.

"Vreau să spun că nu am avut niciun conflict cu nimeni de la B1", a ţinut să precizeze Dan Bucura. "Cât am realizat acolo emisiuni, nimeni nu a încercat să influenţeze modul în care îmi realizam emisiunea", a punctat el.

Bucura deţine şi site-ul Jurnalist.ro.

"Vreau să mă întorc şi către platforma jurnalist.ro, pe care trebuie să recunosc că am neglijat-o în ultimele luni", a mai spus el.

Numele lui Dan Bucura (mai exact numele firmei pe care o deţine - HB Media Advertising Company) a apărut pe lista celor care au primit bani pentru publicitate de la PNL, în anul 2021 (un an fără alegeri), când figura cu 3.000 de euro pe lună în primele 7 luni. Mai are contract cu vreun partid sau vreo agenţie care se ocupă de bugetele politice?

Dan Bucura: 

"Erau pentru bannere, pentru publicitate, pentru comunicate de presă, aşa cum se întâmplă într-o promovare electorală. Contractul era aşa cum erau contractele tuturor la vremea respectivă.

În acest moment, nu există niciun contract cu vreun partid politic sau vreo agenţie, nici personal, nici cu firma. Din punctul meu de vedere, partidele îşi pot plăti promovare în campania electorală, cu publicitate clară, marcată. În aceste condiţii, reprezentanţii partidelor pot să-şi achiziţioneze publicitate inclusiv pe jurnalist.ro, la tarifele de pe piaţă."

Citeşte şi: Site de jurnalist: Jurnalist.ro. Un fost ziarist de la Adevărul, EVZ şi B1 TV şi-a făcut propriul site de ştiri


Citeşte şi: Milioane de la partide către presă. Realitatea, 100.000 de euro pe lună de la PNL. B1, 75.000 tot de la PNL. 5.000 la Newsweek. Cât au cheltuit PSD şi PNL anul trecut?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus