Skip to main content

Blogger-ul de parenting Alexandra Lopotaru a lansat revista gratuită Bebelonia. Unde e disponibilă?

 
Alexandra Lopotaru | Sursa foto: Alexandra Lopotaru, Facebook
Alexandra Lopotaru | Sursa foto: Alexandra Lopotaru, Facebook

Blogger-ul de parenting Alexandra Lopotaru a lansat revista Bebelonia. Publicaţia are 108 pagini şi cuprinde discuţii cu doctori, psihologi, jurnalişti, bloggeri.

Publicitate

Primul număr al revistei Bebelonia, Copilul 0-6 luni conţine informaţii despre sarcină, alăptare, ritualuri de îngrijire mame, semne ale despresiei postpartum.

Alexandra Lopotaru a scris 9 luni la revista Bebelonia"chiar simt că munca mea, care a durat aproape 9 luni, de la schiţă la realitate, a meritat cu adevărat."

Revista este disponibilă în reţeaua Regina Maria şi online pe Bebelonia.ro.

Alexandra Lopotaru, jurnalist, blogger de parenting şi redactor-şef Bebelonia:

"Cu ajutorul multor oameni extraordinari, doctori, psihologi, traineri, jurnalişti, experţi în comunicare bloggeri, instagrammeri, am pus cap la cap primul număr al revistei Bebelonia, pentru primele 6 luni din viaţa bebeluşului. Şi din viaţa mamei. 

Aici, veţi găsi, sper eu, informaţii relevante pentru un start mai uşor: sarcină şi alăptare, semne ale depresiei postpartum, sfaturi şi obiceiuri ale fericirii, ritualuri rapide de îngrijire pentru noi, mamele.

Avem articole şi despre etapele de dezvoltare ale bebeluşului, despre somnul său, despre cum îl transportăm în maşină, cum avem grijă de gingiile şi dinţii lui de lapte, cum îl îmbrăcăm în funcţie de temperatură, ce facem cu mucii.Şi încheiem cu reţete delicioase, cu recomandări de locuri prietenoase cu copiii, cu recomandări de filme sau cărţi pentru copii şi părinţi."

Alexandra Lopotaru a stat de vorbă cu jurnaliştii (Alexandra Ciorăscu, Nicoleta Mănăilă), doctorii (Dr.Denise Borali, Dr. Ilinca Tranulis) creatori de conţinut (Karina grecu de la Taste Bazaar), artişti (actriţa Olimpia Melinte) şi antreprenori (Lavinia Micu de la BebeKiki). Alexandra Lopotaru a împărtăşit experienţe, sfaturi şi informaţii cu aceştia.

Despre Alexandra Lopotaru:

  • Fostă jurnalistă de business (The Diplomat - Bucharest)
  • Blogger de parenting, bebelonia.ro
  • Autoare de cărţi pentru copii: "Mama te iubeşte", "De unde ştii cum mă cheamă", "Oare ce visez azi?"

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus