Skip to main content

Bogdan Dumitrache, despre rolul din Băieţii buni ajung în Rai: „Cea mai importantă indicaţie pe care mi-a dat-o Radu este scenariul, pe care l-a scris ştiind că eu voi juca acest rol”

 
Bogdan Dumitrache, despre rolul din Băieţii buni ajung în Rai: „Cea mai importantă indicaţie pe care mi-a dat-o Radu este scenariul, pe care l-a scris ştiind că eu voi juca acest rol”

„Prima şi cea mai importantă indicaţie pe care mi-a dat-o Radu este scenariul, pe care l-a scris ştiind că eu voi juca acest rol. M-a „servit” cum se spune”, a spus Bogdan Dumitrache, într-un interviu realizat de echipa filmului Băieţii buni ajung în Rai.

Publicitate

Bogdan Dumitrache este protagonistul filmului Băieţii buni ajung în Rai, alături de Cosmina Stratan. El a jucat în producţiile „RUXX”, „Pororoca”, „Poziţia copilului”, „Om câine”, „Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric”.

„În acest scenariu, Radu propune un spaţiu identic, în aparenţă, cu lumea fizica în care trăim, dar în care orice este posibil.
 

Mai în glumă, mai în serios, moartea e un subiect la care vă trebui să ne gândim, deşi nu vrem. Mai bine o luăm uşor, ne uităm la „Băieţii buni ajung în Rai”, râdem şi amânăm o discuţie serioasă”, spune actorul.
 
Imagini cu Bogdan Dumitrache
 
 
Filmul este disponibil în toate cinematografele din ţară, începând din 22 martie. Băieţii buni ajung în Rai este regizat de Radu Potcoavă.
 
Filmul este al treilea lungmetraj al regizorului Radu Potcoavă, care a fost co-regizor al serialelor TV „Vlad” (sezonul 1, Pro TV) şi „Ai noştri” (sezonul 1, Pro TV).
 
Ce planuri are pentru acest an?
 
„Anul acest aştept apariţia filmului „Trei kilometri până la capătul lumii” în regia lui Emanuel
Pârvu şi lucrez cu Ştefan Constantinescu la un scenariu poliţist despre moartea artistei Nina
Beckmann”, a mai spus el.
 
VIDEO. Băieţii buni ajung în Rai - trailer
 

Din distribuţia serialului fac parte şi doi actori din Clanul (Pro TV). Este vorba despre Şerban Pavlu („Umbre”, „Klaus şi Barroso”) şi Sergiu Costache („Vlad”, „Umbre”). Distribuţia mai este completată de nume ca Florentina Ţilea („Libertate”, „Triplusec”), Liviu Pintileasa („Libertate”, „Spy/Master”), Marian Râlea („Lia - soţia soţului meu”, „Adela”, „Dragoste pe muchie de cuţit”), Aura Călăraşu („Vlad”, „Maria, Regina României”) şi Aurora Păunescu („Miss Sueno”).

Povestea din film

Dan (Bogdan Dumitrache) moare într-un accident de maşină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece.

Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc. Laura (Cosmina Stratan), fata de care era îndrăgostit în liceu, e şi ea aici. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus