Skip to main content

Bogdan Farcaş, despre noul sezon din Clanul: "Sunt foarte exigent cu mine. Eu nu pot să văd cât e de bine, eu văd doar unde am greşit". Actorul joacă şi într-un scurtmetraj alături de fiul lui

 
Sursa foto: Bogdan Farcaş, Instagram
Sursa foto: Bogdan Farcaş, Instagram

Actorul Bogdan Farcaş îl interpretează pe Ciomag, un răpitor şi abuzator de copii, în serialul Clanul, de la Pro TV.  Bogdan a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit despre personajul din Clanul şi a povestit că recent a jucat înt-un scurtmetraj alături de fiul lui Vladimir, în vârstă de 11 ani.

Publicitate

Sezonul trei al serialului Clanul se anunţă a fi unul cu şi mai multă acţiune. Noul sezon urmează să fie difuzat la Pro TV, începând din această toamnă.

Bogdan Farcaş: "Urmează o nebunie. Se filmează deja de trei luni şi o să fie o nebunie întreagă. Nu pot să zic astfel decât că lucrurile o iau razna."

Actorul spune că este foarte exigent cu el şi că nu se poate privi la televizor:

"Nu pot să mă uit la mine. Fac eforturi mari să mă pot uita la mine. Adică mie nu îmi place de mine (...). Îmi place foarte mult ce au făcut ceilalţi, dar mai puţin eu. Sunt foarte exigent cu mine. Eu nu pot să văd cât e de bine, eu văd doar unde am greşit."

Bogdan a jucat împreună cu fiului lui într-un scurtmetraj:

"Săptămâna aceasta am terminat cu el un scurtmetraj. Nu pot să spun despre ce, dar am jucat un tată şi un fiu. Eu tată abuzator, iarăşi.

Dar e foarte dragut că fiu-miu nu mă crede niciodată. Se uită la televizor la mine, dupa aceea se uită la mine şi face: "nu, tu nu eşti aşa." Sunt cumplit de mândru de el. Ce vrea el să facă este perfect."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus