Skip to main content

Emisiunea lui Bogdan Uritescu, sezon nou la Digi Animal World. Fotograful Andrei Lazăr, primul invitat

 
Bogdan Uritescu. Foto: Digi
Bogdan Uritescu. Foto: Digi

Al zecelea sezon al emisiunii Digi Animal Club va debuta în septembrie pe Digi Animal World.

Publicitate

Bogdan Uritescu, prezentatorul emisiunii, îl va avea ca prim invitat pe fotograful Andrei Lazăr. El va vorbi despre proiectul său referitor la fauna din jurul oraşului Cluj-Napoca.

Prima ediţie se va difuza sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 13:00.

În următoarele ediţii, la Digi Animal Club va fi dezbătut subiectul creşterii puilor de pisică, împreună cu Adina şi Dorin Dumitriu, crescători de pisici rasa British Shorthair, dar şi cel al „umanizării” căţeilor, alături de instructorul canin Daniel Manea.

„Puterea, înţelepciunea, inspiraţia şi buna dispoziţie le scarmăn din blănoşii căţelari, pisicari, şoricari, jderari sau din alte mamifere haioase. Misterul îl asimilez din strânsoarea şerpilor, ochii şopârlelor, paşii gândacilor şi atacul păianjenilor. Fascinaţia o bâzâi de la albine. Tăcerea o învăţ de la peştişorii multicolori.

Puterea o iau de la zimbri şi urşi. Mândria o înţeleg de la şoimi, ulii şi vulturi. Chiar şi de la găinile uriaşe învăţ. Nu sunt momente impresionante. Totul este impresionant când realizezi că nu conducem noi planeta, ci o împărţim cu toate speciile, că suntem aici rumegând viitorul împreună. După emisiune mă simt complet, mai bun ca om, bucuros. De fiecare dată aflu lucruri noi, inedite, ciudate sau comice.

Dar în spate se află mereu o poveste. O poveste de viaţă sau de moarte, de durere, eşec sau izbândă, de răbdare, iubire, înţelegere şi îndrăzneală. Îmi doresc din suflet să pot transmite şi pe viitor, în stilul meu, iubirea, înţelegerea şi compasiunea faţă de animăluţele de pretutindeni, de aici din platoul Digi Animal Club!”, spune Bogdan Uritescu, prezentatorul emisiunii Digi Animal Club.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus