Skip to main content

EXCLUSIV! Matei Dima (BRomania), despre filmările pentru „Miami Bici 2”: „În deşert, am avut tornade şi scorpioni...” VIDEO

 
Matei Dima şi Codin Maticiuc, în perioada în care realizau filmările pentru noul lor film, „Miami Bici 2” / foto: arhiva personală
Matei Dima şi Codin Maticiuc, în perioada în care realizau filmările pentru noul lor film, „Miami Bici 2” / foto: arhiva personală

INTERVIU. Matei Dima, cunoscut în online ca BRomania, a dat detalii pentru Paginademedia, despre cea de-a doua parte a filmului „Miami Bici 2”. Producţia îi are protagonişti pe BRomania şi Codin Maticiuc.

Publicitate

„Miami Bici 2” a fost lansat pe 24 noiembrie şi este disponibil în toate cinematografele din ţară.

„Cea mai dificilă secvenţă a fost cea de la final, deoarece aveam doar 3 zile să filmăm în deşert. Am avut peste o sută de oameni duşi in pustietate, 3 camere scumpe, 3 maşini scumpe şi un Danny Trejo foarte scump.

Am avut tornade şi scorpioni, dar am reuşit să filmăm ce cred eu că este cel mai bun final al unui film pe care l-am făcut până acum”, a povestit Matei Dima în exclusivitate pentru Paginademedia.

Pe lângă protagoniştii Matei Dima şi Codin Maticiuc, în distribuţia „Miami Bici 2” se regăsesc actorii români stabiliţi în America precum George Piştereanu („Selfie 69”) şi Adina Galupa („Inimă de ţigan”), dar şi Charlotte Mckinney („Baywatch”), Max Reeves („Babylon”) şi Danny Trejo („Recoil”). În film au mai apărut şi Nadia Comăneci şi Cristi Borcea.

Codin Maticiuc poate fi urmărit şi în serialul „Clanul”, de la Pro TV, dar şi în filme precum „Două lozuri” şi „Ghinionistul”, iar BRomania a apărut în „Teambuilding”, „Haita de acţiune” şi „Romina, VTM”.

Paginademedia.ro: Ce poţi să ne spui despre noul film?

BRomania: Toţi cei care am lucrat la primul film am învăţat lucruri în ultimii 4 ani si se simte în Miami Bici 2. Sincer şi din suflet vă pot zice că l-am facut pentru mine. Eu mi-am dorit să am un film pe străzile faimoase din Los Angeles unde am văzut atâtea filme crescând.

Şi ca orice lucru pe care îl faci sincer pentru tine iese atât de bine, încât îl primeşte şi publicul, aşa cum s-a intamplat în acest weekend de deschidere. Colegii mei sunt în asentimentul meu.

Paginademedia.ro: Cine nu a văzut primul filmul „Miami Bici”, trebuie să îl vadă, pentru a înţelege ce se întâmplă în „Miami Bici 2”?

BRomania: Cred că trebuie să il vadă ca să înţeleagă vibe-ul pe care noi l-am creat cu această satiră. Totul e mai mare, mai scump, mai bun. 

Paginademedia.ro: Cum evoluează cele două personaje Bilă şi Piciu?

BRomania: Ca nişte idioţi veritabili personajele noastre nu evoluează, deşi li se dă şansa, tocmai de aia ne şi place să radem de ei. Cel mai funny final din film pentru mine rămâne Dumb and Dumber, care fug după autocarul de femei, care le-au oferit şansa să meargă cu ei, le opresc şi le zic să meargă în direcţia opusă, semn că personajele rămân la fel într-o comedie comercială.

În filmul nostru rolurile sunt inversate de data asta, personajul meu Bilă strică totul, dar aşa cum l-aţi cunoscut fără să aibă intenţii negative, este doar naiv.

Paginademedia.ro: Care au fost cele mai dificile secvenţe?

BRomania: Cea mai dificilă secvenţă a fost cea de la final, deoarece aveam doar 3 zile să filmăm în deşert. Am avut peste o sută de oameni duşi in pustietate, 3 camere scumpe, 3 maşini scumpe şi un Danny Trejo foarte scump.

Am avut tornade şi scorpioni, dar am reuşit să filmăm ce cred eu că este cel mai bun final al unui film pe care l-am făcut până acum.

VIDEO. „Miami Bici 2” - Trailer

Paginademedia.ro: Dar cele mai amuzante momente?

BRomania.ro: Cel mai tare am râs împreună cu Angela, transexualul din poveste, pentru că aveam scene foarte “tensionate” erotic şi cred că ne eliberam această presiune prin umor.

Paginademedia.ro: Aveţi în plan să faceţi şi „Miami Bici 3”?

BRomania: Daca ne recuperăm banii din Miami Bici 2, da. Şi zic sincer că ne uităm la recuperare pe un produs precum Miami, nu la profit.

Adică ne dorim acest produs în palmares pentru noi, deci nu căutăm să ne îmbogăţim, pentru aia, facem alte filme.

Paginademedia.ro: Cât timp aţi filmat şi în ce locaţii?

BRomania: Am filmat timp de o lună jumătate în Los Angeles, Vegas şi Bucureşti. 

Paginademedia.ro: Despre cifre ce poţi să ne spui?

BRomania: Filmul a deschis mult peste primul Miami Bici 1 ca numere şi puţin şi peste Teambuilding. Este un semn foarte bun pentru industrie per total, mai ales că sunt filme cu public diferit.

Noi ne dedicăm evoluţiei pas cu pas, chiar dacă părerile sunt subiective, industria creşte la modul real şi nu s-ar putea dacă oamenii nu ne-ar arăta că işi doresc film românesc în continuare.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus