Skip to main content

Cabral: "Eu o să mă opresc puţin, aşa" Ce spun românii, pauză după şapte ani. Intră în loc Batem Palma

 
Cabral: "Eu o să mă opresc puţin, aşa" Ce spun românii, pauză după şapte ani. Intră în loc Batem Palma

"Am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toţi ai mei. Am nevoie să mă plictisesc. Să ştiu ce înseană să-mi trag sufletul", scrie Cabral pe blogul personal.

Publicitate

"Nu că mă opresc, nu că nu mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit", mai notează prezentatorul TV.

Postarea vine în contextul unei schimbări în grila de programe a Pro TV. După şapte ani, emisiunea Ce spun românii (lider detaşat pe segmentul de difuzare), face o pauză.

În locul emisiunii Ce spun românii, cu Cabral, urmează să intre în grilă, de la ora 18.00, tot o emisiune concurs. Este vorba de Batem Palma, cu Cosmin Seleşi, un show făcut după formatul internaţional Deal or no deal.

Ca o paranteză, Cosmin Seleşi a prezentat la Antena 1, în urmă cu zece ani, emisiunea Familia DA, făcută după acelaşi format internaţional după care a fost făcut apoi Ce spun românii, pe Pro TV.

Despre ce este Batelm Palma?

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului.

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.  

Ce spun românii, o istorie începută în 2015

Show-ul Ce spun românii a fost lansat pe 28 iulie 2015. Emisiunea cu Cabral prezentator intra pe un tronson la bătaie directă cu programul tabloid Acces Direct, de pe Antena 1.

Dacă la început avea cifre sub Acces Direct (vezi aici audienţele primei ediţii), Ce spun românii s-a impus ca alternativă la zona tabloidă care domina înainte intervalul (între timp, Acces Direct a fost mutat pe Antena Stars).

În prezent, Ce spun românii este lider de audienţă pe intervalul de difuzare. În luna octombrie, de exemplu, show-ul cu Cabral a avut o audienţă medie, în fiecare minut, de 740.000 de români, la nivelul întregii ţări. La oraşe, audienţa Pro TV cu emisiunea a fost de 420.000 de telespectatori pe minut.

Cabral, pe blogul lui:

Am obosit.

O să mă opresc. Puţin… puţin mai mult. Nu ştiu…

Şi să nu înţelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul.
Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

M-au învăţat ai mei ce-i munca de la 14 ani.
Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun.
În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în acelaşi timp, ba chiar şi cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite.

Acum… nu-şi închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână.
Nu va dispărea gravitaţia şi nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste.
Toate merg mai departe bine-mersi.

Cabral: "Dacă mă puneai să pariez nişte bani pe emisiunea asta, nu pariam prea mulţi"

Ce zicea Cabral, la doar un an de la lansarea emisiunii? "Dacă mă puneai să pariez nişte bani pe emisiunea asta, nu pariam prea mulţi", spunea prezentatorul, la Interviurile PaginademediaTV.

„Ne tot repetăm că românul e aşa: vrea ceartă, scandal, vrea chiloţăreală. În schimb, se dovedeşte uneori, deseori din punctul meu de vedere, că românul nu vrea neapărat aşa ceva." - Cabral.

Mai multe detalii din interviul video, aici: Cabral, Ce spun românii: Dacă mă puneai să pariez nişte bani pe emisiunea asta, nu pariam prea mulţi. Cum a rămas la 18 din graba Antenei 1

VIDEO. Cabral, la Interviurile Paginademedia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus