Skip to main content

Antena 1 anunţă că serialul „Camera 609” va continua cu sezonul al doilea. Filmările au început deja

 
Anda Sârbei şi Matei Negrescu, protagoniştii serialului Camera 609 / foto: Antena 1
Anda Sârbei şi Matei Negrescu, protagoniştii serialului Camera 609 / foto: Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 anunţă că au începutul filmările pentru sezonul doi al comediei romantice „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, produsă de Ruxandra Ion.

Publicitate

Primul sezon al serialului, lansat la 24 august anul acesta, se apropie de final. Mai sunt de difuzat cinci episoade ale producţiei care îi are în rolurile principale pe Anda Sârbei („Vlad”) şi Matei Negrescu (a participat la Insula Iubirii, tot la Antena 1).

Anda Sârbei, interpreta Evei Georgescu:

„Mă bucur să pot spune că am început filmările pentru sezonul doi. Asta înseamnă că a fost bine primit, ceea ce mă bucură nespus. Fiind un proiect de lungă durată, avem şansa de a contura personajele în cât mai multe nuanţe.” 

Matei Negrescu, cel care îl pune în scenă pe Victor Pop:

„Îmi place din ce în ce mai mult! Sunt multe situaţii amuzante şi, parcă acum mai mult ca oricând, se naşte un umor proaspăt încă de când repetăm secvenţele zilei. Ba chiar uneori şi din greşeli.”

Comedia „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, bazată pe formatul turcesc Room 309 (titlul original: No:309), se difuzează în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1.

GALERIE FOTO: Imagini de la filmări

Ruxandra Ion:

„Sunt foarte fericită că putem să continuăm această poveste care îmbină iubirea cu comedia. Publicul din România are nevoie şi de astfel de poveşti, are nevoie să zâmbească şi să se simtă bine.”

Federico Favino, regizorul proiectului:

„Dacă v-ati distrat cu primul sezon, ne bucurăm tare şi vă mulţumim. Iar dacă aşteptaţi cu nerăbdare continuarea, vă spunem doar atât: ceea ce urmează va fi si mai plin de haz. Cum ştiu? Pentru că filmările pentru sezonul doi au început deja. Acelaşi cast care a adus bucurie şi râsete vă va oferi o poveste şi mai efervescentă (...)”.

Distribuţia serialului este formată din actori cunoscuţi pulicului ca Emilia Popescu, Magda Catone, Virginia Rogin, Mihai, Călin, Claudiu Bleonţ, Loredana Groza, Nuami Dinescu şi Doina Teodoru.

Despre Anda Sârbei:

Este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”. Anda a mai jucat şi în mini seria Roslund & Hellström: Box 21, dar şi în reclame tv.

Despre Matei Negrescu:

Matei Negrescu este absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti. În 2013 a absolvit cursurile de actorie cu James Longshore şi Bianca Mina (scenarista Lia – Soţia soţuluiLasă-mă, îmi place! Camera 609 sau Adela)

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus