Skip to main content

Vaccinul la ţară: miturile, demontate. Nu-ţi bagă nimeni cipuri! Oricum, au nevoie de o sursă de curent ca să funcţioneze!

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Miturile legate de vaccin sunt demontate într-o campanie făcută în satele din România. Un exemplu: cum să-ţi bage cipuri de supraveghere în corp? În primul rând, au nevoie de o sursă de alimentare cu curent electric pentru a funcţiona!

Publicitate

Este doar una dintre explicaţiile unei campanii de informare pentru vaccinarea anti-Covid-19 în satele din România, făcute de World Vision România.

Membrii organizaţiei au realizat o serie de materiale de comunicare pentru a demonta miturile legate de vaccinare.

Ce e adevărat şi ce e fals se explică într-o serie de materiale cu miturile luate pe rând:

"E un vaccin prea nou, l-au descoperit prea repede, nu este studiat suficient" - FALS. Tehnologia este studiată de peste 10 ani, iar colaborarea continuă cu agenţiile de reglementare care a facilitat depunerea de date imediat ce erau obiţinute, evitând birocraţia.

"Noua tehnologie ARN-mesager îţi modifică ADN-ul" - FALS. Molecula de ARN mesager din vaccin ajunge în interiorul celulelor, dar nu şi în nucleul lor, care conţine ADN-ul.

"Vaccinul de poate infecta cu covid" - FALS. Niciunul dintre vaccinurile existente pe piaţă şi aprobate nu foloseşte virus viu, aşadar nu ne poate infecta cu virusul SARS-COV2.

Toate vaccinurile folosesc o tehnologie care învaţă organismul să producă anticorpi fără să e infectat, adică să-şi construiască apărarea fără să ia contact cu boala

"Vaccinul conţine componente ciudate şi nocive" - FALS. Niciunul dintre vaccinurile de pe piaţă nu conţine ingrediente misterioase. Producătorii vaccinurilor au făcut publice listele de ingrediente, iar acestea sunt particulele de ARN mesager sau adenovirus, plus alte câteva molecule care ajută la stabilizarea vaccinului.

Vezi toate miturile despre vaccin demontate în campania pentru sate, AICI

Materialul informativ despre vaccinare ajunge la oamenii din zona rurală în plic, pentru a-i ajuta să facă diferenţa între informaţiile false şi adevărate despre vaccinarea anti-COVID-19.

De asemenea, se vor pune şi afişe cu aceste mituri despre vaccinare în cele mai aglomerate zone din localitate.

Angajaţii şi voluntarii organizaţiei vor informa atât principalii influenţatori din comunitate (reprezentanţii primăriilor, medicii, profesorii, preoţii etc.), dar şi locuitorii din mediul rural cu privire la importanţa vaccinării.

Până acum, aceste mesaje au ajuns deja la peste 1.500 de familii din judeţele Cluj, Ialomiţa, Dolj şi Vâlcea, aproape 4.000 de persoane fiind expuse la mesaje.

Afişele World Vision au fost văzute de aproape 80.000 de persoane din judeţele amintite.

Iniţiativa World Vision România este realizată în colaborare cu Comitetul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), dar şi cu alte instituţii.

„Mai ales prin colaborarea cu profesorii din comunităţile şi programele noastre vom încerca să propagăm acelaşi mesaj pe care îl avem de la începutul campaniei de vaccinare: imunizarea prin vaccinare este esenţială pentru a redeschide în siguranţă şcolile şi pentru a continua orele în clase.

Pentru copiii vulnerabili, întoarcerea la şcoala fizică este singura opţiune pentru a evada din cercul sărăciei şi a-şi găsi un viitor”, a  declarat Mihaela Nabăr, director executiv World Vision România.

„Fiecare comunitate are particularităţile ei, valorile şi credinţele proprii, dar o importanta esenţială o detin şi vectorii  locali, “instrumente cheie” în răspândirea adevărului şi ale beneficiilor vaccinarii anti-COVID -19.

Am convingerea ca World Vision România  va sprijini acţiunile de identificare a  pârghiilor necesare , astfel încât comunităţile în care activează sa conştientizez  faptul ca vaccinarea rămâne soluţia la îndemâna catre atingerea normalităţii, intr-un mediu favorabil şi sigur pentru categoriile vulnerabile”, a precizat colonel doctor Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Campaniei naţionale de vaccinare.

 

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    un cip se poate planta in multe feluri asa ca isteria asta nu este justificata Si la dentist poti primi unul in plomba ( lol )
  • Gabriel Gabriel
    Oricum nu o sa le accepte nimeni, că sunt de la tara sau nu, cu cate campanii or face !
    Așa că mai bine folosesc banii aia pe ceva util, nu sa i arunce pe apa sâmbetei.
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Campanie de informare făcută cu dezinformări.

    Sigur că nu există cipuri în acest vaccin,

    dar și cipurile sunt aplicate tot cu seringi,

    iar cipurile pasive nu au nevoie de electricitate sau de o baterie proprie, funcționează prin excitație electromagnetică, și returnează un identificator atunci când sunt activate de un dispozitiv de citire.

    oooof!
  • Andrei-Iulian Marge Andrei-Iulian Marge
    @paginademedia...când zic ”zona aia” mă refer la zona în care se face vaccinul :)) și chiar nu vi se pare că Bode cere o *** în clipul ăla cu vaccinul? :)
  • Andrei Andrei
    Discuția despre cipuri e mai mult lo exagerare a #*** și afectează o foarte mică parte din populație,culmea,de la orașe.De obicei cei între 38-59 de ani care au acces la internet sunt mult mai afectați de aceste fake news-uri decât bătrânii simpli de la țară.E ușor să marginalizezi,etichetezi și judeci aruncând cu ”anti-vacciniști” în stânga și-n dreapta.

    Când guvernul anunță că vine valul 4,ce porniri să mai ai să te deplasezi să te vaccinezi?E o chestiune simplă și ține strict de autorități.Cei care sunt convinși de cipuri și 5G NU o să se VACCINEZE NICIODATĂ și orice insistență în acele comunități e inutilă.

    Bătrânii nu se vaccinează pentru că nu văd rostul,pentru că autoritățile dau mesaje contadictorii,pentru că autoritățile pasează vina pe anti-vacciniști și nu văd că ei greșesc.Să faci spot-uri pro-vaccin cu cei care se ”bucură” de 2% încredere în rândul populației-politicienii e nebunie curată.Cu *** cu fundul pe scena teatrului și cu Bode ***ă...hai mă :))

    Eu nu mă vaccinez.Și nu cred că vaccinul conține cipuri sau 5G ;)).Mi-e scârbă de ace și sunt o persoană comodă.O să mă vaccinez în momentul în care o să apară mesajul ăla care să mă facă să *** :))mi se pare că nu o să apară vreodată

Trimite un comentariu

sus