Skip to main content

VIDEO. Ce conţine vaccinul? Esca, Bobonete, Mîndruţă şi Văru Săndel, provocaţi de Valeriu Gheorghiţă

 
VIDEO. Ce conţine vaccinul? Esca, Bobonete, Mîndruţă şi Văru Săndel, provocaţi de Valeriu Gheorghiţă

VIDEO. Ce conţine vacinul? Campanie de vaccinare cu spoturi noi şi o nouă iniţiativă. Valeriu Gheorghiţă, şeful campaniei de vaccinare, a lansat provocări pentru vedete precum Andreea Esca, Lucian Mîndruţă, Mihai Bobonete şi Sandu Pop (alias Văru Săndel).

Publicitate

Cei patru au fost provocaţi să posteze un clip video în care să spună "Ce conţine vaccinul"?

Primul a răspuns Bobonete. Apoi Mîndruţă, Andreea Esca şi Văru' Săndel.

Ce au spus ei că ar conţine vaccinul? Detalii, în continuare:

Potrivit Libertatea, Guvernul a lansat două spoturi în cadrul campaniei „Ce conţine vaccinul”?, în care protagonişti sunt Gheorghiţă şi Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

„Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne-au lipsit în aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi familia.

Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, spune Gheorghiţă.

VIDEO. Cele două noi spoturi lansate de Guvern:

Mîndruţă, Esca, Văru Săndel şi Bobonete au răspuns provocării

Primul care a răspuns provocării a fost actorul Bobonete. Conform sursei menţionate, acesta a postat pe Facebook un video cu următorul mesaj:

„Vaccinul conţine linişte şi un viitor aşa cum trebuie să îl avem şi un început de nouă viaţă trăită aşa cum trebuie. Liber, fără frici, fără ură, fără teamă, fără nimic. Vaccinul conţine un viitor excepţional”.

VIDEO. Mesajul lui Mihai Bobonete

Apoi a răspuns Mîndruţă, aflat la mare în aceste zile:

„Ce conţine vaccinul? Păi conţine plaja asta plină de oameni fără griji, conţine turele mele de la Bucureşti la Constanţa cu bicicleta. Conţine prieteni lângă tine, aproape, din nou, cu care poţi vorbi. Cu care te poţi îmbrăţişa. Vaccinul conţine dor de libertate. Pentru mine vaccinul conţine viaţa de dinainte de care îmi este tare, tare dor. Nu numai a mea. A tuturor. A noastră. Aşa că: vaccinează-te! Pentru că vaccinul nu e nimic altceva decât viaţa ta de dinainte întoarsă aşa cum era. Nu ţi-e dor de ea?”

VIDEO. Mesajul lui Lucian Mîndruţă

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV, a spus:

„Fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conştiinţa. Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine cu această pandemie. Să merg fără mască peste tot, să dansez la petreceri, să mă duc la festivaluri, să mă întâlnesc cu toţi cunoscuţii şi cu toţi prietenii mei.

Vreau să călătoresc, vreau să merg la teatru, vreau să merg la film cu faţa descoperită. Aşa că dacă mă întrebaţi ce conţine acest vaccin pentru mine...Ei bine, conţine speranţa că ne vom întoarce la viaţa de dinainte de pandemie. 

VIDEO. Mesajul Andreei Esca

Şi Sandu Pop (alias Văru Săndel) a răspuns la provocare cu următorul mesaj: „Pentru mine vaccinul înseamnă libertate, înseamnă fără frică şi înseamnă bucuria de a mă îmbrăţişa cu oamenii dragi.”

VIDEO. Mesajul lui Sandu Pop (Văru Săndel)

 

 

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Cum vrea Guvernul să ne convingă să ne vaccinăm? A lansat noi spoturi TV, făcute "pro-bono"

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Ce agenţie de publicitate a făcut spoturile pro-vaccinare pentru Guvern?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mau convins. ma duc sa fac cate 2 vaccinuri din fiecare. tot ce e gratis e bun.
  • mihai mihai
    Pana ieri ne spuneau sa nu mai luam medicamente la indicatiile unui gige,astazi imi apare un gigel sa-mi recomande un medicament si nu e nimic in neregula
  • Vaccinel Coronagescu Vaccinel Coronagescu
    "Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine cu această pandemie. Să merg fără mască peste tot, să dansez la petreceri, să mă duc la festivaluri, să mă întâlnesc cu toţi cunoscuţii şi cu toţi prietenii mei."

    Superb. De ce vrea Esca să se termine pandemia? Nu ca să nu mai moară oameni, ci ca să se poată întoarce ea la chermezele de odinioară.

    Cât despre oamenii care chiar vor să afle "ce conține vaccinul", răspunsul n-o să vină de la boboneți sau de la prompteriste.

    https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty

    Can Comirnaty reduce transmission of the virus from one person to another?
    The impact of vaccination with Comirnaty on the spread of the SARS-CoV-2 virus in the community is not yet known. It is not yet known how much vaccinated people may still be able to carry and spread the virus.

    How long does protection from Comirnaty last?
    It is not currently known how long protection given by Comirnaty lasts. The people vaccinated in the clinical trial will continue to be followed for 2 years to gather more information on the duration of protection.

    As Comirnaty received a conditional marketing authorisation, the company that markets Comirnaty will continue to provide results from the main trial, which is ongoing for 2 years. This trial and additional studies will provide information on how long protection lasts, how well the vaccine prevents severe COVID-19, how well it protects immunocompromised people, pregnant women, and whether it prevents asymptomatic cases.

    Hmm, interesant. Deci, nu se știe dacă previne răspândirea - moment în care campaniile astea de spălare pe creier devin de-a dreptul criminale - iar autorizarea EMA și FDA e, în fapt, o dispensă de urgență în condițiile în care testele țin până la finalul lui 2023. Planeta Cobai, a treia de la soare.
  • Șerban Șerban
    Săraca Esca. Din thumbnail se vede că e noapte în capul ei. Da nah, brandul contează.
  • Camelia Camelia
    Orice asistentă tv e mai credibilă decât Esca, o carieră bazată pe faptul că citește, citește, citește un text. A luat covid din cluburile prin care umblă, genul de mamă care se crede la fel de tânără ca fiica. Crede că a nascut o soră, nu o fiică.
  • alex alex
    O, da, Esca, buna alegere. Ea, care s-a bagat in fatza la spital de stat cand ea, sotul si fiul au avut nevoie de spitalizare. Cine are balls si relatii in spitalele Covid de stat ia sa se bage sa investigheze si sa afle cum s-a bagat asta (la spital covid de stat din capitala) in fatza unor pacienti care erau cu adevarat in stare grava. Cum au eliberat imediat mizerabilii aia de medici pat la ATI pentru sotul ei, dand afara alti oameni care, repet, erau in stare mai grava. Si cum n-au mai primit alti pacienti in stare grava acolo cat au fost ei. Asta in timp ce in presa se scria de zor ca ei sunt la Monza, ca de, asa mintea masinaria de PR. E o mizerabila femeia asta, printre cei mai josnici oameni.
  • B.A.M B.A.M
    Câtă disperare pe Valeriu Gheorghiță și pe Guvern să facă asta!!! De ce nu-și înțeleg PROPRIILE afirmații conform cărora "Vaccinarea NU E OBLIGATORIE"!? Îmi pare rău că cei invocați nu s-au prins de strategia de marketing în care s-au implicat, cu mici excepții...
    P.S.
    Numai Sandu Pop s-a prins! O dată de jocul în care se bagă (și implicit de posibila scăderea a imaginii publice în fața publicului lui țintă), de unde și MESAJUL ECHILIBRAT, și încă o dată că Valeriu Gheorghiță vrea să reinterpreteze ICE BUCKET CHALLENGE (lucru lipsit de originalitate din punctul meu de vedere)!!!
    A mai fost și Esca echilibrată în afirmații, dar nu suficient de mult și de asumat...
  • Gabriel Gabriel
    Apa de ploaie. Desi si ea e mai credibila decat astia toti la un loc.

Trimite un comentariu

sus