Skip to main content

Eurosport va transmite Campionatul Mondial de Atletism de la Budapesta, din 2023

 
Eurosport va transmite Campionatul Mondial de Atletism de la Budapesta, din 2023

Eurosport anunţă că a achiziţionat drepturile de autor pentru Campionatul Mondial de Atletism din 2023, care va avea loc în capitala Ungariei, Budapesta, în intervalul 19 - 27 august.

Publicitate

„Suntem încântaţi că ne putem valorifica abilitatea de a povesti şi acoperirea vastă pentru a pune în lumină Campionatul Mondial de Atletism, ajutând la o creştere şi mai mare a nivelului de conştientizare a sportului şi a atleţilor săi, pe măsură ce ne pregătim pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024”, a afirmat vicepreşedintele pentru achiziţia drepturilor sportive de autor al Warner Bros. Discovery, Trojan Paillot.

Mai exact. Eurosport a încheiat un acord cu deţinătorii drepturilor World Athletics, Eurovision Sport şi ESPN, pentru a difuza evenimentul de opt zile de anul viitor la Eurosport 1, Eurosport 2 şi în aplicaţia Eurosport, în cadrul unui parteneriat non-exclusiv în peste 45 de ţări din toată Europa.

Aflat la prima ediţie într-o ţară din Europa Centrală, Campionatul Mondial de Atletism din 2023 va avea loc la noul Centru Naţional de Atletism din Budapesta, Ungaria, în perioada 19-27 august 2023. Eurovision Sport şi ESPN deţin şi distribuie împreună drepturile media ale World Athletics în Europa şi Africa pentru 2023.

 

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus