Skip to main content

Campionatul Spaniei, în următorii 5 ani pe Look Sport. Digi Sport, doar următoarele trei sezoane. Ce firmă a câştigat drepturile

 
Campionatul Spaniei, în următorii 5 ani pe Look Sport. Digi Sport, doar următoarele trei sezoane. Ce firmă a câştigat drepturile

Campionatului Spaniei la fotbal (La Liga) se va vedea şi în următorii cinci ani în România. Competiţia se va putea urmări pe canalele Digi Sport şi Look Sport.

Publicitate

Compania EAD.ro, deţinătoare a drepturilor de televizare pentru Liga 1, a câştigat drepturile pentru campionatul spaniol.

Important de menţionat: Digi Sport va da campionatul Spaniei în următorii trei ani, iar Look Sport pentru următoarele cinci sezoane.

Directorul general al EAD.ro este Orlando Nicoară, cel care se ocupă şi de canalele Look. Astfel, EAD.ro a vândut drepturile către Digi şi Look, iar posturile vor transmite în continuare meciurile din campionatul Spaniei.

Cele mai valoroase echipe din lume (conform studiului "2021 Football Money League" publicat de Deloitte în luna ianuarie), Barcelona (venit de 715,1 milioane euro sezonul 2019-2020) şi Real Madrid (714,9 milioane euro) vor putea fi urmărite în România, alături de Atletico Madrid, foarte aproape de un nou titlu după o pauză de 7 ani, sau de alte echipe de tradiţie precum Valencia, Bilbao, Sevilla sau Espanyol

Orlando Nicoară, director general EAD.ro, declară:

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru La Liga, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionate ale lumii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, EAD îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Messi, Ramos, Benzema, Suarez sau un El Clasico Real Madrid – Barcelona vor garanta întotdeauna spectacol şi audienţe.”

Melcior Soler, director al Departamentului Audiovizual LaLiga, spune:

  „Amprenta la nivel global a LaLiga creşte an de an datorită parteneriatelor noastre locale puternice. EAD ne oferă o nouă expertiză şi vizibilitate în România, într-un acord pe termen lung, care oferă, de asemenea, consecvenţă fanilor.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus