Skip to main content

Kanal D anunţă premiera serialului turcesc Secrete de familie. Când va începe?

 
Kanal D anunţă premiera serialului turcesc Secrete de familie. Când va începe?
Kanal D a anunţat premiera serialului Secrete de familie (titlu original: Yargı). Producţia turcească cu actorii Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) şi Pınar Deniz (Ceylin), în rolurile principale va avea premiera la Kanal D, miercuri, 30 august, de la ora 20.00.
Publicitate
 
Serialul cu actorii Kaan Urgancıoğlu din Dragoste infinită (Kara Sevda) şi Pınar Deniz din Patria mea eşti tu (Vatanım Sensin) va fi programat trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri.
 

Ce spun actorii?
 
Pınar Deniz:
 
„Este un serial extrem de puternic, o combinaţie de intrigă poliţistă şi poveste de dragoste. Sunt fericită că am un rol atât de complex, cel al unei femei puternice, care lupta pentru a afla adevărul, într-un caz complicat de crimă.
 
În acelaşi timp duce propriile-i lupte... Vă invit să descoperiţi o poveste care pe mine m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului”.
 
 Kaan Urgancıoğlu:
 
„Este un serial care te ţine, realmente, cu sufletul la gură. Scenariul este plin de suprize şi construit pornind de la adevăruri general umane, de la valori pe care eroii serialului se zbat să le scoată la lumina.
 
Adevărul este ceea ce uneşte, mai presus de orice, personajele principale, iar iubirea capătă o forţă uriaşă în lupta pentru adevăr”.
 
 
Despre serial:
 
Povestea serialului urmăreşte lupta pentru adevăr şi justiţie, pe fundalul unei poveşti de dragoste.
Un procuror (interpretat de Kaan Urgancıoğlu) şi o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere iţele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred, dar şi dragostea care se înfiripă între cei doi.

Citeşte şi: Încă un serial turcesc la Kanal D, cu actorul Kaan Urgancıoğlu din Dragoste infinită

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus