Skip to main content

„Dimineaţa cu noi”, noul matinal cu Bursucu şi Viviana Sposub, ia startul peste două săptămâni

 
„Dimineaţa cu noi”, noul matinal cu Bursucu şi Viviana Sposub, ia startul peste două săptămâni

Noul matinal „Dimineaţa cu noi”, varianta Kanal D de Neatza cu Răzvan şi Dani, are data de debut. Emisiunea cu Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase va începe pe 7 martie, de la ora 8.00, anunţă Kanal D

Publicitate

Formatul va fi unul tip informativ şi de divertisment, cu informaţii relaxate, glume, sfaturi din partea unor specialişti în diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul, sănătatea.

Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau intervenţiile realizate special pentru „Dimineaţa cu noi”, comentarii referitoare la cele mai bizare ştiri ale zilei, muzică şi tot felul de invitaţi.

Odată cu lansarea noii emisiuni, Adrian Cristea - Bursucu va renunţa la rolul său de co-prezentator din emisiunea Teo.

„Mai multe informaţii despre această schimbare şi despre noua formulă de prezentare a emisiunii “Teo Show” vom furniza în curând, prin comunicate de presă şi prin intermediul canalelor oficiale ale staţiei”, au anunţat reprezentanţii Kanal D, în urmă cu o săptămână. 

Postul Kanal D a mai anunţat recent şi lansarea unui buletin de ştiri de dimineaţă. Programul ce va fi lansat pe 1 martie va fi prezentat de Cristina Dorobanţu, fostă prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei şi fostă concurentă la Bravo, ai stil

 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    @jk e foarte probabil ca primele editii ale matinalului sa fie inregistrate, prin urmare au nevoie de timp ca sa le filmeze.
  • jk jk
    Parca vad ca Teo va avea ca co prezentator pe....Negru!
    Pare S.F. dar de la Kanal D ne putem astepta la orice
  • jk jk
    Si Flavia?
  • A. A.
    An, nu mi se pare. Teo mi se pare aia care face mereu glume din astea pe pornache, adica ok, intelegem, Teo insista sa para straight si crede ca o femeie straight asa vorbeste, dar e prea de tot sa faci numai glume din astea cu apropouri, exista o limita. Bursucu mi se parea sincer rusinat de chestiile care ii ieseau uneori lui Teo pe gura. Si mi se pare ca el tinea emisiunea asta in spate, Teo singura nu mai poate face show, dovada ca era pe duca emisiunea inainte sa-l coopteze pe Bursuc. Disclaimer: nu sunt fana Bursucu, dar comparativ cu glumele lui Teo, ale lui Bursucu sunt decente. Harmalaia o produce Teo, prin glumitele ei deocheate si foarte aiurea.
  • jk jk
    E interesant ca desi pe 7 incepe matinalul,azi e ultima zi a Bursucului la Teo
  • ian ian
    Audienta zero, personaje nefrecventabile, bravo Kanal D, te afunzi ca Antena...
  • An An
    Poate reusesc sa revigoreze Teo Show ca devenise o harmalaie cu Bursucu coprezentator...

Trimite un comentariu

sus