Skip to main content

Antena 1 anunţă premiera emisiunii cu Micutzu, România are Roast. Va fi programată miercurea

 
Antena 1 anunţă premiera emisiunii cu Micutzu, România are Roast. Va fi programată miercurea

Noua emisiune România are Roast, o combinaţie de show de umor, emisiune de travel şi reality, va avea premiera în luna mai. Emisiunea va fi difuzat începând cu data de 11 mai, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, anunţă Antena 1.

Publicitate

În show-ul prezentat de Micutzu, două echipe de comedianţi, Pârşii circumspecţi şi Marmotele vesele, vizitează regiunile ţării şi se duelează în momente de stand-up, miza fiind premiul de 10.000 de lei, în fiecare ediţie. 

Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco şi Dan Frânculescu formează echipa Pârşii circumspecţi, echipă ce se va confrunta cu Marmotele vesele, echipa condusă de Cătălin Bordea, şi ai cărei membrii sunt Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu şi Teo Ioniţă.

Din proiect face parte şi Loredana, împreună cu orchestra Agurida, care va asigura momentele muzicale ale emisiunii. 

Citeşte şi: Antena 1 lansează un nou show, cu Micutzu prezentator. Va fi o emisiune de comedie, travel, reality, cu muzică asigurată de Loredana şi orchestra ei

Cătălin Bordea, căpitanul echipei Marmotele vesele:

„Formatul este foarte antrenant pentru noi. Avem parte de probe destul de solicitante şi roast-uri bazate exclusiv pe regiunile vizitate prin ţară. Până acum pot spune că cel mai greu mi-a fost să scriu despre Oltenia pentru că am încercat să fac ca stereotipurile din acea regiune să nu li se para jignitoare.”

Cosmin Natanticu, căpitanul Pârşilor circumspecţie:

„Echipa noastră este foarte unită, competitivă şi ascultătoare, ca nişte pârşi adevăraţi. Nu cred că mi s-a părut nimic greu pentru că atunci când faci ce-ţi place, nimic nu pare complicat, dar pot spune că a fost mai dificil să scriu despre zona Banatului pentru că nu am avut de ce să mă leg pentru a face roast”.

Pentru ca probele date de Micutzu să fie înţelese bine de ambele echipe, Andrei Ungureanu şi Rikito Watanabe s-au alăturat proiectului România are Roast.

Trimişii lui Micutzu au fost alături de echipe în călătoria prin ţară, Andrei Ungureanu însoţind echipa Pârşilor circumspecţi şi Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

„În momentul în care a venit propunerea am spus „da” fără să mai stau pe gânduri. România are Roast mi-a oferit ocazia să ies din zona de confort şi să călătoresc cu echipa Pârşilor alături de care m-am simţit foarte bine. Nu vorbisem cu niciun membru al echipei înainte de acest proiect, tocmai de accea am avut reţineri la începutul filmărilor, dar cunoscându-i am observat că sunt oameni cu care poţi comunica şi alături de care te poţi simţi bine”, a spus Andrei Ungureanu, călăuza echipei Pârşii circumspecţi.

Fostul concurent Chefi la Cuţite, Rikito Watanabe, a ghidat echipa Marmotele vesele prin experienţa România are Roast:

„Nu e uşor ca un japonez să vorbească româneşte, mai ales într-o emisiune ca România are Roast. Sunt foarte mândru de prezenţa mea în emisiune şi pot încadra această experienţă drept una dintre cel mai minunate din viaţa mea. La filmări a fost foarte amuzant, am învăţat multe tradiţii locale şi am vizitat România. Echipa Marmotele vesele este foarte bună, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea şi Teo Ioniţă sunt adevăraţi profesionişti. Am apreciat mult la ei faptul că atunci când nu m-am descurcat să spun unele cuvinte în româneşte m-au ajutat”.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daiana Daiana
    mirelul, zerovel, mile postac - dacă te simți , ești nesimțit ăn rest, că ești important e în capu tău, pentru noi nu exiști ,și nici n-am citit pentru că ți-am răspuns, etc, sobysobea- da bea-o odată și dispari, Fricuț, e numele tău sau a vrut mama ta să facem toți mișto, Fierbintic, ești inutil și prost, că ăia-s prieteni/frați, Talentic, vorbește citeț că n-am auzit ce-ai scris, Nimicescu și atât, dispăreți oriunde vreți da nu aici că n-aveți ce căuta dacă io am scris și lăsat aici și voi ați citit. Hai pa
  • Mirelul Mirelul
    Oamenii de la sate nu prea prind glume

    Lasa ca prind oamenii de la sate la marinica accesati factorati miresici cunoscuti dansati.
  • Imorei Imorei
    Felicitări antena , sunt cri mai buni stand up uri din România, dar e nivel prea ridicat , nu prind cei din fierbinteni ha

    Lasa ca prind cei din Adelinara Marinici Factorati Accesati Cunoscuti. Hi hi hi.
  • Zerovel Zerovel
    De ce nu sunt acționar ha ha ha

    Adelinara Zero batuta, locul 2 comercial. Si Talentele a sters pe jos cu Antenuta Zero.
  • SobySobea SobySobea
    Dacă tot vorbim de posibile plecări de ale lui Pândaru, Negruțiu și CTP de la Digi 24, este posibil ca Negruțiu să renunțe și la rubrica lui de la Matinalii Digi FM, Verde-n față parcă se numea.
    Deci gata! Game over! Pândaru și Negruțiu, împreună cu CTP, au luat rămas bun de la Digi 24! Sper să revină din concediu ori nu mai mă uit la Digi 24 dacă pleacă ei și știrea devine oficială, iar zvonul meu va fi adeverit!
  • SobySobea SobySobea
    Mile postac, ești prea obsedat cu Antene.
    De Digi 24 ce zici? Va fi o mare tragedie dacă pleacă Pândaru, Negruțiu și CTP, rămâne doar Prelipceanu și cei de la Digi 24 vor să scoată emisiunea Cap limpede care nu mai este difuzată de 3 săptămâni și este posibil să fie scos În fața ta numai dacă se anunță plecările lui Pândaru, Negruțiu și CTP de la Digi 24.
    Trist! Digi 24 rămâne doar cu Prelipceanu și prezentatorii, realizatorii, moderatorii și alți oameni care rămân la Digi 24.
    Digi 24 va avea același soartă cu Aleph News și Profit News, primul difuzează doar știri reluate 24 din 24 de ori și reluări cu Marius Tucă, iar ultimul văd că difuzează preluări de la Prima TV și au cam puține emisiuni pe Profit News.
    Digi 24 va mai trăi doar cu un talk show: Jurnalul de seară, în rest doar știri, sport, meteo, ediții speciale, publicitate și teleshopping la greu.
    Mie o să îmi fie frică dacă aud știrea că emisiunile Cap limpede și În fața ta vor fi scoase din grila Digi 24, iar Pândaru, Negruțiu și CTP vor părăsi postul! O să mă uit la Digi 24 doar pentru Prelipceanu, în rest, mă uit la Antena 3 sau la alte posturi de știri.
    2012 vibes everyone! 2012 reloaded! În 2012, de când s-a lansat Digi 24, nu au avut decât un talk show: Jurnalul de noapte, actualul Jurnalul de seară tot cu Cosmin Prelipceanu și în rest, aveau doar știri, sport, meteo și promo-uri, pentru că pe vremea aia Digi 24 nu era în lista must-carry și nu difuza publicitate.
  • Mile Mile
    Oamenii de la sate nu prea prind glume
  • Mile Mile
    Felicitări antena , sunt cri mai buni stand up uri din România, dar e nivel prea ridicat , nu prind cei din fierbinteni ha
  • Mile Mile
    De ce nu sunt acționar ha ha ha
  • Nimicescu Nimicescu
    Fricosii... La bataie cu Talentele nimic ?
  • Fierbintic Fierbintic
    Tocmai ca nu pricepi sigur nimica ha

    Hai cu audientele de aseara. Sa vedem Adelinara Zero spulberata de Fierbinti.
  • Pistog Pistog
    Iumor se termina când începe cealaltă, poate 3 săptămâni, urmează semifinala , nu știu dacă e și ediție de roast

    Si tot sub Survivor. Plange postacul...
  • Talentic Talentic
    Ni îți face probleme postac , o sa fie și revolution, poți sa pui când vrei , numai ca astfel de emisiuni nu sunt la alții ha

    Pai le baga cand are concurenta cu filme antice. Ca e frica prea mare de Talentosi. Ha ha ha !
  • Fricut Fricut
    Emisiuni de oameni educați ha

    Educati la cei cu 8 clase ? Acolo poate. Ha ha ha !
    Si de ce nu o pune la bataie cu Talentosii ? Frica nu ?
  • Mile Mile
    Ce important sunt. aberez și mi se răspunde ha . Cu cât mă bagati mai mult în seamă cu atât mai simt mai important. Nu știu să scriu corect sau coerent dar voi totuși îmi răspundeți .sunteți la fel de triști că mine daca aveți timp să bateți câmpii pe aici. Cât de inteligent sa fii sa scrii toată ziua de niște emisiuni ..unele chiar banale.prostia naște monștri. am 8 clase, dar voi? Oamenii inteligenți se plimba au alte activități nu stau pe forumuri toată ziua ha

Trimite un comentariu

sus