Skip to main content

Next Star revine în grila Antenei 1. Când începe show-ul prezentat de Dan Negru

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

După ce s-a oprit după numai o ediţie în 2020, sezonul 10 Next Star revine în grila Antenei 1. 

Publicitate

Talent show-ul pentru copii prezentat de Dan Negru începe de sâmbătă, 22 mai, de la ora 20:00. În anii trecuţi era joia în grilă.

Juriul rămâne acelaşi: Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa. Şerban Copoţ rămâne co-prezentator, la fel ca în sezonul 9. Copoţ se va afla în culise şi va sta alături de copii şi părinţii lor.

În prima ediţie vor fi opt concurenţi. Premiul pus în joc pentru câştigător: 20.000 de euro.

Next Star, oprit în 2020 de pandemia de Covid-19

Sezonul 10 a început pe 12 martie 2020. S-a difuzat doar o ediţie pentru că România intra în stare de urgenţă, iar Antena 1 a decis oprirea filmărilor.

Prima ediţie Next Star din 2020 a pus Antena 1 pe locul doi, pe toate segmentele de public. Mai bine de 1,4 milioane de români s-au uitat atunci la talent show-ul prezentat de Negru. Detalii, AICI

Cine a mai fost în juriul Next Star?

Pe la masa juriului Next Star au trecut câteva nume din industria muzicală de la noi. Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa. De asemenea, Şerban Copoţ a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii.

De-a lungul timpului, din juriul emisiunii au mai făcut parte nume ca Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

Primul sezon Next Star a debutat la Antena 1 în primăvara lui 2013, tot cu Dan Negru în postura de prezentator.

CITEŞTE ŞI: Juriul Next Star, cu Loredana şi Ştefan Bănică. Show-ul lui Negru, pus joia. Sacrificiul rămâne o zi

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Loredana şi Bănică, prima ediţie la Next Star. Câţi români s-au uitat aseară? Emisiunea lui Negru a urcat Antena 1 de pe trei, pe doi

CITEŞTE ŞI: Antena 1 suspendă filmările pentru Chefi la Cuţite, Sacrificiul şi Next Star: „Vor fi reluate atunci când condiţiile o vor permite”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena. Elena.
    Buna ziua. O întrebare când inciep din nou Nex Star. Va rog frumos. Și când inciep castingul pt nexstar. Multumesc
  • Dani Dani
    Copii talentați, dar dinți de cal ce talent are ?
  • didi didi
    parerea mea e ca sunt prea multe showuri cu cantat... next star, romanii au talent, vocea romaniei, la toate se canta, nu e prea mult?
  • Iuli Iuli
    Au băgat sâmbătă sperând că vor prinde măcar locul 2 pe un target în fața filmelor răsuflate de pe ProTV. Dacă difuzau NexT Star joia, locul 3 aveau garantat și public comercial mult mai mic
  • Marian Marian
    Nasol vor lua bataie la greu de la Survivor si filmele antice de la pro , nu stiu daca va merge sambata va fi dezastru pentru urlatoarea ,
  • Andrei Andrei
    E bine ca e pus sambata. Pe comercial sub Survivor si filme antice.
    Ha ha ha !

Trimite un comentariu

sus