Skip to main content

Caravana Radio ZU. Transmisiuni de pe Transalpina. Câţi români au urmărit? În ce oraşe s-a oprit gaşca lui Morar şi Buzdugan

 
Caravana Radio ZU. Transmisiuni de pe Transalpina. Câţi români au urmărit? În ce oraşe s-a oprit gaşca lui Morar şi Buzdugan

Jurnaliştii de la Radio Zu au fost într-o caravană de două săptămâni prin ţară. Prin ce oraşe s-au oprit şi, mai ales, ce audienţe a avut gaşca lui Morar şi Buzdugan?

Publicitate

Cinci vedete Radio Zu au făcut transmisiuni din mai multe oraşe din ţară, inclusiv de pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din România. 

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma de la ZU, Tea Teodorescu şi Vlad Drăgulin au pornit în RADIOAVENTURA 2022 pe 19 iunie şi s-au întors pe 2 iulie.

GALERIE FOTO. Ce oraşe au vizitat?

Prima oprire a fost la Ploieşti, iar de acolo au pornit spre Buzău, Mărăşeşti şi Bacău.

Gaşca a bifat şi câteva locuri speciale, precum Stăniţa, unde a copilărit Daniel Buzdugan sau Baia Mare, acasă la părinţii lui Mihai Morar.

Traseul lor a mai trecut prin Suceava, Cluj (la Blumfest, un festival în lanul de lavandă), Deva, au vizitat Castelul Corvinilor, apoi Timişoara şi Târgu Jiu.

Caravana Radio Zu a ţinut să fie şi la înălţime, la peste 2.000 m, alegând drumul pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din România.

O altă atracţie în drumul lor spre Râmnicu Vâlcea a fost Stâna Ştefanu, unde gaşca Radio ZU a degustat balmoş, o reţetă specifică ciobănească de mămăligă cu brânză.

Finalul a fost sărbătorit la Braşov, printr-un concert la care au participat peste 1.000 de oameni. Muzica a fost dată de Spike, Andia şi DJ Popoviciu.

Ce audienţe a înregistrat Caravana Radio Zu?

Peste 14 milioane de români au urmărit transmisiunile lor pe parcursul celor două săptămâni de caravană, conform cifrelor furnizate de postul de radio.

Mihai Morar, pe pagina lui de Instagram:

„MultZUmim pentru toată NEBUNIA! După 14 zile cu #AutorulotaZU prin ţară, am petrecut până la 4.00 dimineaţa cu o gaşcă de 1.000 de nebuni veniţi din toată România.

Aşa s-a terminat cel mai mare teambuilding cu oameni de radio şi ascultători, un roadtrip de 2 săptămâni transmis live de dimineaţa până… dimineaţa”.

„În cifre, RADIOAVENTURA a înregistrat 14 milioane de vizualizări, 11 milioane post reach pe contul de Facebook, şi 8 milioane de views pe Instagram“, au mai transmis reprezentanţii postului.

  • Pe contul de Youtube au fost 256.145 de vizionari live şi 35.393 ore de vizionare,
  • site-ul www.radiozu.ro a înregistrat peste 2 milioane de afişări în perioada 19 iunie – 2 iulie, conform statisticilor oficiale extrase din conturile de social media ale Radio ZU şi din Google Analitycs, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Cine l-a înlocuit pe Flick la Radio ZU şi e noul partener al lui Răzvan Popescu


Citeşte şi: AUDIENŢE. Matinalele radio şi tinerii. Luptă strânsă pe Bucureşti, între Morning Zu şi Exarhu. Cine câştigă şi la ce diferenţă?

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Diana
    Galena. Un mineral cu istorie, interesant, important la un moment dat in istoria radioului.
    E ok, baieti. Roadeti-va unghiile in continuare.
    Pana la urmatoarele sondaje, raportat la publicul comercial, matinalul de la ZU are cea mai mare cota de piata in Bucuresti, in urban si pe national.
  • Leo Leo
    @Alex, las-o tata, gata! I-am dat destula importanta/atentie (ne-meritata). Femeia a zis singura, si inca de 2 ori " suntem din lumi diferite"! Si are mare dreptate (singura data), ea e dintr-o lume ireala/paralela...deci nu are rost...

    In plus, mi-am dat seama din prima, e genul ala"gaunos" de om, care cum nu-i convine ceva cum ti-o baga pe aia cu limbajul, "agresivitate, rautate"! De frustrate/ti dastia sunt satul . Ca sa nu mai zic cat de grav se contrazice de la text, atitudine si exemplele pe care (chipurile) le dadea.

    Nu are rost sa insitam pe problemele ei "psiho" si sa o ia lasam sa doarma linistita pe continutul radioului *** (zu) ca sigur doar pe aia se excita.

    @umberto, respect.
  • Alex Alex
    @Diana

    Nimic cariat, poftim. Îți sună mai bine ? Sau dimensiunea de molimă pe care o implică gaunosenia și caria e și ea pleonastică ?

    Pentru pseudourări, te rog sa te abții. Nu ne cunoaștem și genul asta de "numai de bine" întoarce-le cu succes către titanii galenelor suburbane.
  • umberto umberto
    Adevărat ai zis LEO,cel mai penibil post de radio din România cu vocile alea de țărani mincinoși gen papă lapte morar și râgâitul de buzdugan
  • Diana Diana
    Alex, ai dreptate. Suntem din lumi diferite. Pentru mine furia este gunoi. Furia gratuita a atotstiutorilor/atoatestiutorilor este mizerie. Iar nimicul este nimic si atat. Nimic gaunos, in contextul in care doresti sa il folosesti e un pleonasm. Si pentru tine, doar urari de bine.
  • Leo Leo
    @Diana tu chiar nu constientizezi ca ai comentat inutil? Mai bine abtine-te (pt sanatatea TA mentala) , chiar te-si bagat in seama ca musca...dar e de inteles (am si puterea asta) de ce esti asa...adevarul este dureros. Odihneste-te!

    @Alex, multumesc frumos. Ma bacur ca "mai ia cuvantul" si alti oameni cu...capul pe umeri si care stiu in ce lume traiesc. Jos palaria.
  • Alex Alex
    Si-apoi, nu e vorba de știință sau ignoranță. Ci de execrabilul promovat ca reper al gustului public și al pseudo-profesionalismului.

    Sau, daca vrei, puterea nimicului găunos.

    Viața lui Leo nu a pierdut nimic. Din contră. Știința producției de *** nu a făcut din nimeni vreun din connaisseur.
  • Alex Alex
    @Diana

    Somn ușor. Omul are dreptate. CocaFM plăcut în continuare și mai ușor cu "știința" și grija pentru viața altora.

    Dincolo de furia pentru gunoi, tu și Leo faceți parte din lumi diferite. Și e foarte bine așa.
  • Diana Diana
    Leo, intr-o ora si un pic, viata ta a curs in acelasi sens. Tot nu stii ce nu stii. Daca esti agresiv in vorbele pe care le folosesti nu inseamna nici ca stii, nici ca ai avea o oarecare intelegere despre ce e radioul azi. Sa fii sanatos! Apropo, furia si frustrarea nu fac bine la sanatate. Asta stiu :)
  • Leo Leo
    Diana draga, ceea ce spui tu este pe langa...su nu cred ca ai inteles ce spun eu.

    Abordarea e o referinta (amprenta) a oricarui radio , fie ca este CHR sau nu.... Insa acest cocean fm (zu) nu-l pot numii "radio" poate si pt ca am avut privilegiul de a asculta/lucra in radiouri care erau ca niste radiouri si nu poti compara acele nume (grele) cu tonomatele zilelor noastre si cu acest non-radio (zu)….

    In primul rand radio =voci, ceea ce zu-stupidul e campion in sens opus. In al doilea rand se pune calitatea emisiunilor, la care zu-pidul este iar "repetent"!

    În concluzie, radio zu-*** e o tentativa proasta de radio facut pentru copii (preponderent mici apoi si mari) dar nu poti emite pretenti CHR sau nu, sa fi atat de prost si de coca-lar.

    Comparatiile tale sunt inutile, si departe de ceea ce vrei sa insinuezi. Radio zu-stupidul asta e mai prost decat apusele radiouri pirat. Hai sa nu ne ascundem "de pe" corcodus, zu este cel mai anti-radio din cate exista. Dar "e grele" cand esti angajat/colaborator sau fun inrait, sa vezi realitatea. Sa nu mai zic de minciuna ordinara cu audientele acestui cocean fm care sunt derizorii, dar e usor sa manipulezi oamenii cand ai un trust imens in spate...insa nu toti suntem prosti si mai avem acces la audiente REALE, si informatii de ...sus...
  • Diana Diana
    Leo te vad in filmul celor nu stiu ce nu stiu; cred ca le stiu pe toate. Doar ei stiu cum se face radio, doar ei stiu ce inseamna sa nu fi non-dj, doar ei stiu care e varsta potrivita sa faci radio.
    Uite, daca nu poti sa accesezi fimul (https://www.amazon.com/Worst-First-True-Story-Z100/dp/B09PRSB3L7), poti cauta pe net istoria unuia dintre radiourile de referinta din State, Z100. Vei vedea poate alt radio decat cel pe care il ai in minte ca fiind "ala care trebuie"
    Sper sa poti sa asculti cat de variate, umane, diferite ca abordare sunt subiectele la radiourile de top din Franta, sau sa ai curiozitatea sa asculti programe de radio CHR din Australia.
    Sa ai o viata frumoasa!
  • Iulian Iulian
    Cei mai populari si cei mai iubiti oameni de radio. Fac o treaba foarte buna. Felicitari !
  • Soso Soso
    "Peste 14 milioane de români au urmărit transmisiunile lor" :)))))))))))))))
    Și doar 1000 de oameni la concert :)))))))))

    De unde scot ăștia cifrele astea???? Nu avem atâta populație, cata audienta are radio zu
  • Leo Leo
    *** (scriu asa sa nu mai cenzureze Obae toate nimicurile) astia inca mai exista? Stau si ma intreb uneori cum de mai au public nimicurile astea 2? Si i-mi aduc aminte repede ca mai sunt si astia nascuti "dupe" ultima ploaie si astia trecuti de varsta a doua (putini ce-i drept) care oricum ascultau Albatros si Gabi Lunca in anii 90'!

    Astia sunt ascultatorii si consumatorii de penibilitatea aia de Zu, de non-dj-i de radio Morar (cel mai prost om de radio) si Buzdugan (cel mai ....pe langa).

    Consider ca aceasta audienta nu au prins sau nu au ascultat vreodata in viata lor un radio ca un radio: Uniplus, Fun (Unifan), Zet, EuropaNova, Tinerama, si chiar Nova22.

    Nimicurile astea pana la urma au audienta bine-meritata, dar ...ala nu e Radio!
  • Marius Marius
    Deștepților, Castelul Corvinilor este în Hunedoara....

Trimite un comentariu

sus