Skip to main content

FOTO. Numele companiei-mamă Facebook se schimbă. Mark Zuckerberg a făcut anunţul

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a schimbat numele companiei-mamă Facebook.

Publicitate

Noul nume al companiei va fi „Meta”, de la „metavers”, universul virtual pe care compania vrea să-l dezvolte, scrie Hotnews.

Ce înseamnă „metavers”? „Metavers” desemnează un univers virtual, în care oamenii se pot folosi de imaginaţia lor pentru a depăşi limitele lumii reale. De asemenea, în acest univers virtual oamenii se pot transforma şi pot interacţiona aşa cum vor.

Important: brand-urile Facebook, Whatsapp sau Instagram NU îşi vor schimba numele. Doar numele companiei va fi diferit.

Zuckerberg a făcut anunţul la evenimentul „Connect”, pe 28 octombrie.

„Compania noastră se numeşte de acum Meta”, a spus Zuckerberg la eveniment.

Publicaţia de The Verge a scris despre această schimbare în urmă cu o săptămână, iar toate publicaţiile din lume au preluat ştirea.

Şi Google a schimbat numele companiei-mamă în Alphabet, în anul 2015. 

FOTO. Cum arată noul logo al companiei Meta

VIDEO. Anunţul făcut de Mark Zuckerberg

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    meta = mort ( in ebraica ) Pai asta dupa nume nu e evreu ? sau nu-si cunoaste limba
  • Stefan Stefan
    Facebook, acest mediu de SOCIALIZARE, care nu mai are nici o legatura cu "subiectul"!

    -Facebook acest mijloc (oribil, hidos) de 'crestinare', acest loc de postat cruci, sfinti, rugaciuni si acatiste, poze cu mizerii preotesti, biserici si cimitire/morminte. Unde e "socializarea"?

    -Facebook acest instrument mirositoro-virtual (scarbos) unde trebuie sa postezi farfuria de ciorba, friptura, prajitura...in general... cam tot ce bagi in gura, trebuie sa arati si altora ca sa te unga la ...creier. Unde e "socializarea"?

    -Facebook aceasta 'coarda' a prostitutiei politice, unde desemnatii tai au "jobul"! I-ai votat pentru ceva si ei "muncesc" pe facebook. De fapt, votul tau fizic, real si fara cap, sa transformat in bit (online). Unde e "socializarea"?

    -Facebook acest "magazin " de vieti, unde se presteaza unghii false adevarate, unde firmele , ImM-urile isi desfasoara activitatea. Unde e "socializarea"?

    -Facebook aceasta boxa imaginara unde se propaga "hituri", dar locul lor parca e la radio-tv, pe youtube, etc...nu pe pagina de social. Unde e "socializarea"?

    -Facebook, acest 'ecran mare' pentru trilere, aceasta agentie de voiaj, aceasta casa de toleranta online (aaa pardon agentie matriMondiala) unde sunt "agatati" minori si unde-si vand imaginea toate proastele societatii. Unde e "socializarea"?

    -Facebook aceasta scoala-gradinita a secolului. Acest loc unde s-au mutat copii prin tampenia parintilor ***, care (unii) din proprie initiativa le-au facut conturi aici. Apoi se intreaba uimiti, 'de ce sunt generatiile astea atat de degenerate, defecte'? Pai poate pentru ca si tu draga parinte ai avut o contributie imensa? Unde e "socializarea"?

    -Facebook acest ***u *** prin prizma pozelor facute si postate din toate toaletele, de toate 'bot de rata' si nu numai, ce-si etaleaza parti din corp (sau un intreg) imbracate sumar, si mai ales, dar mai ales SA SE VADA *** in oglinda ca proasta satului are petarda de iPhone ca altfel e inutila poza...Unde e "sociizarea"?

    -Facebook aceasta lume incompleta, si de aceea exista instagram (o alta degradare umana) sub aceeasi "umbrela"....impreuna ofera 'spatiu' suficient pentru toti si toate neconcordantele logice si umane. Unde si cat mai e "socializare"?

    Daca tu crezi ca un like si/sau o distribuire, daca tu-ti imaginezi ca urmarind o pagina sau faptul ca te-ai inscris intr-un grup privat sau ***... asta inseamna socializare...atunci, ai o problema!

    Si cum un rau nu vine niciodata singur, ca cireasa de pe tort vine sa completeze "sfanta treime" ...TikTok.

    Apogeul absolut a fost atins cu mult timp in urma. Insa cine ia atitudine? Cui ii pasa de aceasta "descentare umana" ? Bisericii, politicului carora le slefuiesti drumul prin aceste retele sociale cu postarile tale? NU 'prietene' virtual! Tu trebuie sa iei atitudine, schimbarea incepe cu TINE.

Trimite un comentariu

sus