Skip to main content

Casa iubirii, show-ul matrimonial de la Kanal D, se pregăteşte pentru un nou sezon. A lansat castingul

 
Casa iubirii, show-ul matrimonial de la Kanal D, se pregăteşte pentru un nou sezon. A lansat castingul

Show-ul matrimonial Casa iubirii este în căutare de noi concurenţi pentru următorul sezon. Caravana emisiunii de la Kanal D dă start castingului prin întreaga ţară şi echipa emisiunii va ajunge în mai multe oraşe din România.

Publicitate

În ce oraşe ajunge "caravana iubirii"?

Oraşele în care echipa emisiunii va ajunge sunt: Timişoara (9 si 10 iunie), Iaşi (16 si 17 iunie), Sibiu (23 ai 24 iunie), Cluj-Napoca (30 iunie si 1 iulie) şi Constanţa (7 si 8 iulie).
 

În acest weekend, vineri, 9 iunie, şi sâmbătă, 10 iunie, caravana emisiunii ajunge la Timişoara, la Hotel Boavista (Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A), iar viitori concurenţi sunt aşteptaţi la casting în intervalul 10:00 – 20:00.
 
Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii:
 
"Căutăm oameni autentici, cu suflet mare şi deschişi la nou, care să fie gata să îşi deschidă inimile pentru a găsi dragostea.
 
E nevoie doar de o doza de curaj pentru a intra in cea mai frumoasa calatorie a gasirii sufletului-pereche si a unor experiente unice."
 
Andreea Mantea a prezentat la Kanal D mai multe formate precum Wowbiz, Puterea dragostei, O nouă şansă, Se strigă darul şi a avut propriul realty show care s-a numit Trăiri alături de Andreea Mantea.
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus